Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod avathar 16. 10. 2014 10:42

Už jsem zrušil asi 6 karet, z toho 4 letos, jednu jsem reklamoval po 3 měsících od výpovědi jako nezrusenou, letos žádný potvrzeni o zrušení karty neposlali, v minulých letech ano. A ani jednou nevolali kvůli retenci. Manželce nabídli 500 za použití klasic karty. A zjišťovali proč nepoužívá lifku, kterou fyzicky dostala až 14 dní od telefonátů.
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 16. 10. 2014 10:43

tak mi konečně po asi 10ti urgencích odepsali v IB o zrušení SIPO
Hurá
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod malejarda 16. 10. 2014 14:29

Na jakou kreditku změnit rychle Citi Life, když nechci platit měsíční poplatek a Citi Classic už mám?
malejarda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 16. 10. 2014 14:58

Billa
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod gekkon 16. 10. 2014 16:00

Dnes mi neprisel z Citi pozadavek na inkaso 100% splatky - splatnost 20.10. Na dnesek by to tedy melo vychazet, protoze vzdy inkasovali 2 pracovni dny pred splatnosti. Stalo se to nekomu dalsimu?

Update: Večer kolem 17h si to inkasovali.
Naposledy upravil gekkon dne 16. 10. 2014 18:21, celkově upraveno 1
gekkon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Suky. 16. 10. 2014 16:35

Tak mi bohužel těch 40kKč neodpustili a dnes zinkasovali... :-(
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod powery 16. 10. 2014 22:49

Taky mi inkasovali v 17.00
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 16. 10. 2014 23:06

odeslo vam sipo z kreditek?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod x-hunter 16. 10. 2014 23:11

Ano, už 10.10.
x-hunter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iguka 16. 10. 2014 23:17

já jsem 10. neměl na kreditce peníze, ale odešlo mi dneska. Mám ho v nezaúčtovaných transakcích vedeno jako splátka kreditní karty. Jsou to komici ti Citaři.
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 17. 10. 2014 00:08

Já si pořád nějak nedovedu představit SIPO po odchodu Citibank dále používat, žádná jiná kreditka na trhu to neumí a platit to z běžného účtu, zatímco ty platby budou viset někde týden u ČP mi přijde zbytečné...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod malejarda 17. 10. 2014 08:38

SIPO je naopak výhodné, pokud často měníš hlavní banku nebo hlavní běžný účet, je to nejjednodušší možnost, jak převést všechny pravidelné odchozí platby jinam. Já jsem to převedl z Citi Life na Genius Free Flexi, dokud tam bude ta akce, potom to třeba převedu na Genius Gratis, pokud se GFF stane na konci roku nevýhodným. Jsem vždy připraven k migraci.

dr._lukas píše:Billa

Ale ta je prý bez měsíčního poplatku jen pokud se používá. Alespoň mi to tvrdili na infolince. Napadla mě Citi O2, ta byla tuším naopak zdarma, dokud se nezačla aktivně používat. Pamatujete si to někdo z té doby, kdy k ní dávali telefony?
malejarda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 17. 10. 2014 08:55

Ne, skutečně přichází do úvahy jen Billa (tedy zaplatit za měsíc 1 rohlík). Obecně u všech kreditek Citi nedošlo k účtování poplatku, když byly nově vydané, tedy nejen O2 - ale jak se už začali jednou používat, tak nepomohlo ani převydání na jiný typ (osobně odzkoušeno, měl jsem Life, před převedením splatil úvěrový rámec, nechal si převydat O2 a poplatek za vedení byl účtován)...

To SIPO a výhodnost - kdo už mění často účty, tak pro toho bude asi nejméně převést i ty pravidelné 3-4 platby (osobně teda mám navázány na SIPO jen platby elektřiny a providerovi - PP a SS začnu platit napřímo, když nebude možnost hradit z kreditky).
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod malejarda 17. 10. 2014 09:02

Díky za info, měl jsem v úmyslu převést Citi Life na jinou a hned zrušit, ale když se pak platí měsíční poplatek, tak to mohu rovnou zrušit jako Citi Life. Citi Classic už bohužel mám a druhá prý být nemůže.

Apropó rušili jste už někdo Citi kreditky datovou zprávou (do jejich datové schránky)? Asi by mě to vyšlo levněji než doporučený dopis. :hm
malejarda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 17. 10. 2014 11:10

Doporučený? Já jim to poslal obyčejně, 3 výpovědi v běžném dopise.
myšpulín
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka