Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Suky. 12. 3. 2015 09:58

Zkusil jsem telefon pro rušení kreditek a po krátké diskuzi mi nabídl převod Life na Mall. Že dostanu rok zdarma.
Prý jsou úplně stejné benefity (Mall snad o něco lepší).

Jsou ty kreditky fakt stejné nebo je tam nějaký háček?
Převedou mi automaticky i dodatkovou (to jsem se zapomněl zeptat)?

Samozřejmě další otázka, jestli se to za ty 300 Kč do konce roku oplatí řešit...
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filas81 12. 3. 2015 11:04

já si nakonec poslední odměny převedl na kartovej účet a zkusim taky výpoveď přes telefon, zda něco nabídnou či převod na classic a pak ji nechat chvíli u ledu, estli je to vybudí k nějakej nabídce...
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod olaf3788 13. 3. 2015 15:54

Pri prvnim telefonatu ohledne vypovedi me bylo jen nabidnuto vedeni zdarma az kdyz jsem predal vypoved, tak dnes asi po 2 tydnech telefonat a narovinu padla nabidka 500 kc na nakup ktery musim udelat v pristich 14 dnech, tak jsem vypoved stahl kdyz mam do srpna vedeni zdarma.
olaf3788
Návštěvník

Odeslat příspěvekod avathar 13. 3. 2015 16:06

Dnes volali s nabídkou 500,- a bezurocneho období 90 dní. Výpověď dostali 28.2. Zrušil jsem už 5 karet, tahle je poslední, volali poprvé.
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 13. 3. 2015 16:25

@avathar i ostatni
Ty vypovedi Citi kreditek posilate pisemne postou? Nebo je lepsi se stavit osobne na pobocce, pokud to nemam daleko?

Potrebuji take trochu procistit Citi kreditky a treba by take neco nabidli pri ruseni nektere z tech nabytecnych :-)
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ab84 13. 3. 2015 16:38

ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 13. 3. 2015 17:25

Zedna1: Já jsem posílal jen poštou, i když na pobočku bych se dostal, ale někdo tady už tuším psal, snad Patrik, že proces to moc jiný není - akorát ti tam nejprve dají do ruky telefon a pak stejně vyplníš jejich formulář...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod dlouhy.dejw 14. 3. 2015 09:29

Zedna1 píše:@avathar i ostatni
Ty vypovedi Citi kreditek posilate pisemne postou? Nebo je lepsi se stavit osobne na pobocce, pokud to nemam daleko?

Já vždy posílal poštou vyplněný formulář.

-- 14. 3. 2015 08:31 --

Z podmínek akce ona dnes:

Z Akce jsou vyloučeni zaměstnanci Citibank, stávající klienti Citibank a ti, jejiž smlouva o Citi kreditní kartě byla ukončena v období 12 měsíců před začátkem trvání Akce.

Takže nic pro mne a zřejmě pro většina z vás taky :-(
dlouhy.dejw
Nadšenec

Odeslat příspěvekod filas81 14. 3. 2015 10:15

přesně, v pondělí mi končí roční období, takže asi nejlepší bude to přehodit z Life na Classic a pak zkusit Mall či jestli dají nějakou retenční nabídku... vypověděl jsem i GE, tak je to zvláštní pocit pár dní bez kreditky :)
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rodsten 14. 3. 2015 10:18

Stejné podmínky tam byly i v době, kdy jsem si o kartu zažádal já. Když mi bonus dlouho nepřipisovali, zjistil jsem, že na něj vlastně nemám nárok, protože jsem měl jinou kartu od Citi. Nakonec mi bonus v plné výši připsali.
Rodsten
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dlouhy.dejw 14. 3. 2015 11:43

@ Rodsten: Připsali ti ho sami od sebe nebo jsi dával reklamaci?
dlouhy.dejw
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rodsten 14. 3. 2015 12:19

Edit: To patřilo do jiného vlákna. Ohledně bonusu u Cítí jsem nic nereklamoval, připsali mi jej automaticky sami
Naposledy upravil Rodsten dne 14. 3. 2015 14:20, celkově upraveno 1
Rodsten
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Karm 14. 3. 2015 14:14

Vidíte v IB svůj kreditní limit v pořádku? Já teď koukám že mám z ničeho nic úvěrový limit dost podstatně nižší.. Na výpisech nic není
Karm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod x-hunter 14. 3. 2015 14:25

U mě vše v pořádku u všech karet...
x-hunter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fikyyCZ 14. 3. 2015 15:11

filas81 píše:přesně, v pondělí mi končí roční období, takže asi nejlepší bude to přehodit z Life na Classic a pak zkusit Mall či jestli dají nějakou retenční nabídku... vypověděl jsem i GE, tak je to zvláštní pocit pár dní bez kreditky :)

bejt bez kreditky - nezavidim :D :D
Drive jsem tu byl pod nickem Fikyyy
fikyyCZ
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka