Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod refedr 17. 3. 2015 13:11

filas81 píše:a po jakej době si podal výpověď? Mně teprve classic přijde, tak abych věděl, kdy ho vypovědět :)

Vždy asi po měsíci. :-)

Toho, kdo nových akcí Citi píše větu "Z Akce jsou vyloučeni zaměstnanci Citibank, stávající klienti Citibank a ti, jejiž smlouva o Citi kreditní kartě byla ukončena v období 12 měsíců před začátkem trvání Akce." bych praštil kladivem do hlavy. :-\
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 17. 3. 2015 13:18

Jinak mají i prodloužené promo na prodej přes jich stránky, akorát už tomu neříkají Zimní akce, ale Shopping Fever: https://www.citibank.com/czech/personal ... i-life.htm, zatím do konce dubna (shodné jako aktuální OnaDnes), akorát s tím rozdílem, že nerozdávají 4x 500 Kč, ale 2x (až) 1000 Kč... Samozřejmě taky neplatí pro stávající klienty jakou všech ostatních.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Gandalf007 17. 3. 2015 15:53

Mám technický dotaz: Mám Citi Mall a Classic. Citi Mall mám tento měsíc naposledy zdarma, v dubnu už mne čeká poplatek (odepisuje se kolem 16. dne v měsíci). Teď chci Citi Mall zrušit, abych se pokud možno placení poplatku vyhnul. Jak mohu postupovat?

1. Mohu kartu telefonicky zablokovat s důvodem požadavku zrušení a tím se vyhnout poplatku?
2. Mohu vyčerpat bonusy a kartu převést např. na Citi Billa, kde je vedení zdarma podmíněno myslím jen jedním použitím karty za období?
3. Nebo mám podat klasickou písemnou výpověď a vzhledem k době doručení, výpovědní lhůtě apod očekávat, že zaplatím minim. 1-2 měsíční poplatky?
4. Existuje jiná jednodušší možnost?

(Pozn: Pro zvídavé - nechtěl jsem ji rušit dříve, protože jsem neměl potvrzené schválení jiné KK, která tuto nahradí. Proto hledám řešení na poslední chvíli.)

Díky za odpovědi zkušených uživatelů :-)
Gandalf007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 17. 3. 2015 16:28

refedr píše:Tak hurá!!!! Na KK Citi Classic podána třetí výpověď a opět nabídnuta třetí 500,- Kč. I love Citi Bank.

Gratuluji, mě při druhém kole výpovědí nic nenabízeli.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod pivinecek 17. 3. 2015 19:04

ahoj, dal jsem výpoveď na citi life, včera mi volali at stahnu výpoved za 500 kč + druhý benefit k tomu - chtěl jsem vedení karty zdarma na další rok, jelikož jsem dal výpověd v době kdy mám stále vedení karty zdarma tak mi rekli ze tato možnost není momentálně k dispozici, nabídli poloviční úroky, to jsem odmítl. Dneska mi přisla sms s oznámením že mám k dispozici 500 kč a mam to co nejdřív utratit. Dívam se na výpis z kreditky na netu a zadnych 500 kč nikde pripsaných není. Nevíte kde a kdy se ty peníze pripíšou? až když utratím těch 500 kč tak se mi vrátí při vyúčtování zpět na kartu? Jak utratim 500 kč tak volam na info linku a budu tlacit na vedení karty zdarma :))
K dispozici zaměstnanecké slevy na Samsung
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Karm 17. 3. 2015 19:27

Citibank je opravdu banda imb*cilů. Ke snížení limitu na mojí kartě opravdu došlo,ale nikdo neví proč. Na výpise o tom dopředu neinformovali, platím včas, prostě najednou nemůžete zaplatit. Když máte kartu do zahraničí jako primární, je to opravdu skvělé. Všem doporučuju se na kartu nespoléhat, protože o snížení vás nijak neinformují. Slečna na citilince se divila co jako nechápu, že informovat nemusí (ano,opravdu asi nemusí), mám si prý každý den hlídat IB. Mám pocit že tažení téhle banky na cestu do řitního otvoru bylo započato.
Karm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fikyyCZ 18. 3. 2015 09:09

pivinecek: po jake době od podani vypovedi Ti volali?
Drive jsem tu byl pod nickem Fikyyy
fikyyCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pivinecek 18. 3. 2015 12:02

cca 10 dni od odeslaní výpovědí doporučeným dopisem. Začla paní sama od sebe s tim 500 kč. Pak jsme se dohadovali o tom vedení karty zdarma na další rok a tam byl problém, ale rekla na rovinu ze mi nemuze radit co mám udelat :) ale poznamenala ze urco v tom podle reakcí umím chodit a poradím si :))) takze vím co s tím, takze potřebuju ted pošefovat jakým způsobem dostanu tech 500 kč. Na internet bankingu furt nic nemamá ale sms o útratě už i přišla, že mám pohnout :)))
K dispozici zaměstnanecké slevy na Samsung
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fikyyCZ 18. 3. 2015 12:37

tak to me uz asi nenabidnou, uz je to 15 dni :( ale tak stejne sem to uz chtěl zrusit,tak aspoň na to nemusim myslet
Drive jsem tu byl pod nickem Fikyyy
fikyyCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gandalf007 18. 3. 2015 14:37

Ještě jednou opakuji:

Mám technický dotaz: Mám Citi Mall a Classic. Citi Mall mám tento měsíc naposledy zdarma, v dubnu už mne čeká poplatek (odepisuje se kolem 16. dne v měsíci). Teď chci Citi Mall zrušit, abych se pokud možno placení poplatku vyhnul. Jak mohu postupovat?

1. Mohu kartu telefonicky zablokovat s důvodem požadavku zrušení a tím se vyhnout poplatku?
2. Mohu vyčerpat bonusy a kartu převést např. na Citi Billa, kde je vedení zdarma podmíněno myslím jen jedním použitím karty za období?
3. Nebo mám podat klasickou písemnou výpověď a vzhledem k době doručení, výpovědní lhůtě apod očekávat, že zaplatím minim. 1-2 měsíční poplatky?
4. Existuje jiná jednodušší možnost?

(Pozn: Pro zvídavé - nechtěl jsem ji rušit dříve, protože jsem neměl potvrzené schválení jiné KK, která tuto nahradí. Proto hledám řešení na poslední chvíli.)

Díky za odpovědi zkušených uživatelů :-)
Gandalf007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod avathar 18. 3. 2015 14:56

Pivinecek - těch 500 musíš nejprve utratit, pak je pripisou. Ja včera taky dostal sms, dnes zkousim platit a marně, tak kouknu do ib a tam jiné číslo karty... Takže kacena přes ujistovani zda mam původní kartu mi zadala novou. No to sem zvedavej, kdy přijde a jestli ten bonus vůbec stihnu....
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod avathar 18. 3. 2015 14:59

Gandalf - zkus nejdriv zmenit mall na klasik. Kdyz ti to odmítnou, zkus zavolat pozdeji nebo dalsi den, jinak tu billu a pak poslat výpověď plus nezapomenout 1x mesicne neco koupit, nebo obetovat 2x 50
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 18. 3. 2015 15:12

Jen pro kontrolu - mallka může být vydána s kuponem na 2k stále opakovaně? Resp. zkusil bych o ni po roce opět požádat. Nebo existuje v současnosti něco lepšího? Koukal jsem na KKK, ale nechce se mi plazit někam do pojišťovny.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod filip893 18. 3. 2015 15:12

Má vůbec v tuto chvíli cenu si předplatit na rok poplatek za vedení karty z CitiLife Prémií? Do předpokládaného konce působnosti Citibank v ČR konec 2015 to vychází +/- stejně. Poté vůbec není jisté, zda nová banka bude tyto kreditky vést s poplatkem či bez poplatku a zda uzná předplacení poplatku v Citibank, nebo si tvrdě nastaví svoje ceny a co bylo dříve ji nebude zajímat.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka