Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dlouhy.dejw 15. 5. 2015 13:57

Potvrzuji, dotazy v IB jdou zřejmě rovnou do žumpy. Nejlepší je volat na zákaznickou linku a podat reklamaci, jak píše kolega refedr.
dlouhy.dejw
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mojmax 15. 5. 2015 17:36

Tak cca 14 dní po podání výpovědi na Citi Mall mně dneska volali a nabídli také vedení další rok zdarma + 500,-. Paní říkala, že pro připsání toho pětikila je nutné udělat nákup v určitém termínu ( u mě 20.-28.5.), že prý to nastavení systému pro tuto slevu trvá 48 hodin..., tak jsem zvědavý, jestli budu muset taky reklamovat...Uvidíme.

Sice mám už KK Kooperativu, ale proč si nenechat i Citi, když je zadarmo (navíc tam mám větší úvěrový limit).
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod davsopl 20. 5. 2015 22:48

Podařilo se někomu nezaplatit Citi KK kolem 22 hodiny? Dnes pár minut po 22 hodině - operace zamítnuta. Limit dostatečný. Dále jsem to již nezkoušel. Všimnul jsem si, že skoro každý den Citi lehce po 22 hodině aktualizuje zůstatky na KK. Inkaso minulý měsíc také probíhalo lehce po 22 hodině.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 21. 5. 2015 10:39

V citi změnili proces při zřízení? Ženě po týdnu od žádosti volal kurýr, že přijede rovnou s kartou.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod x-hunter 21. 5. 2015 10:46

To samé se stalo mamince, která žádala o první kartu u Citi, tak jí přivezl kartu rovnou kurýr. Ale manželka v té samé době žádala o druhou kartu a tam to proběhlo stejně jako vždy - kurýr, schválení, zaslání karty poštou. Tak nevím :-)
x-hunter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vasekpasek 21. 5. 2015 12:24

Mně taky volal kurýr, že přiveze kartu. Pak přijel se smlouvou, podepsání, 14 dní (mezitím jsem volal do banky, jestli teda schváleno nebo ne, protože se měli ozvat do pěti pracovních dní) a přišla karta poštou. Asi před půl rokem...
Vasekpasek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod davsopl 21. 5. 2015 13:51

Kurýr mě také ihned po podpisu smlouvy předal kartu. :-)
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 21. 5. 2015 20:13

Tak i u nás kurýr již rovnou s kartou. Tím líp. Akorát to několikadenní čekání na SMS, že je možno kartu aktivovat mi přijde taky trochu "zvláštní".
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod davsopl 22. 5. 2015 16:52

Vážená klientko, vážený kliente,

v zájmu zkvalitnění služeb dojde o víkendu (23. 5. – 24. 5. 2015) k aktualizaci bankovního systému Citibank. V důsledku této aktualizace budou dočasně omezeny následující služby:

Dne 23 .5. 2015 v čase od 4.30 do 4.45 ráno nebudou k dispozici některé funkce internetového bankovnictví Citibank Online.Dne 24. 5. 2015 v čase od 3.00 do 3.05 ráno nebude možné vybírat hotovost z bankomatů Citi platebními kartami.

Děkujeme Vám za pochopení.

S úctou,

Citibank
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod refedr 25. 5. 2015 16:29

Tak jsem zase musel podat reklamaci na nepřispání 500,- Kč bonusu za stažení výpovědi ke KK Citi Classic.
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filas81 25. 5. 2015 17:00

taky jsem volal, ale pravili, že to do konce období připíšou, což se také na jeho sklonku stalo; tak jedu další kolo a vypovím tento týden....
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ripper6 29. 5. 2015 05:45

Potrebuju poradit, koukam ze zde ma City kartu tuhle...
https://www.mall.cz/mallkarta#/citibank-form
nabizej tam 2000czk ze dostanu poukazku.
Abych ji ziskal musim tam udelat zadost bla bla, pak to mit aspon 6 mesicu jinak bych musel darek vracet :) Mno a jedna se me voto, pokud z karty vubec nebudu cerpat, budu platit ten poplatek dle ceniku 50kc/mesic?
To by bylo hold 300kc za 6 mesicu.
Neni tam nejaka podminka cerpani?
Jestli byse to vyplatilo, rad bych si na MallCZ neco koupil a ten bonus cca 2000czk jako poukazka byse hodil. Jen nevim zda tam neni naka bouda :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 29. 5. 2015 07:05

První rok se poplatek neplatí.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod guru jára 29. 5. 2015 07:14

To tam dříve nebylo o těch šesti měsících. Také byl dříve poplatek za vedení karty první rok odpuštěn. :hm
guru jára
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 29. 5. 2015 07:22

Pokud se ta karta po vydání jen aktivuje, ale nepoužije se k platbě, taky není účtován poplatek (pak se třeba akorát vypoví - není to oficiální).
fremantle
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka