Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vpe 4. 10. 2010 23:17

prvni 3 mesice mas 3350 Kc temer jiste, s trochou cviku a s Shopping Citi kartou

naopak soucasne 10% sleva a sleva za prvni nakup 500 Kc - a k tomu bezpoplatku za obrat?
to podle me ani nejde na Citishopping... pokud ano, prosim SZ (od koho ji mas)
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod strobe 27. 10. 2010 07:05

Z nových podmínek:
.....
Výpis poštou od 1.7.2011 ......... 19 Kč
Výpis e-mailem ......... zdarma
.....
Max. sleva pro CitiShopping u karet vydaných po 1.1.2011 .... 500 Kč/měs. dříve 1000 Kč/měs.
strobe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 2. 11. 2010 12:41

Taky jsem na to koukal. Nikde jsem však nenašel, zda od příštího měsíce bude výpis automaticky emailem, nebo papírově...
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 2. 11. 2010 13:25

WTF? Já nemám výpis ani poštou, ani e-mailem, jenom mně dorazí mail, že ho mám ke stažení v IB...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod Ondrasz 2. 11. 2010 13:38

Od kdy platí ten nový ceník?
Ruprecht asi záleží jak to máš nastaveno. V IB se dá změnit způsob zasílání výpisů.
Ondrasz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 11. 2010 13:50

Tomáš Marný píše:WTF? Já nemám výpis ani poštou, ani e-mailem, jenom mně dorazí mail, že ho mám ke stažení v IB...

Tak ne každý má ke kreditce IB.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 2. 11. 2010 14:21

Výpis emailem? Dříve šla jen notifikace emailem (která vám příšla po několika dnech, co už výpis byl dávno hotový v IB :-), nyní umožní zaslání PDF na mail?

To by mohlo býti zdarma i bez IB (to aktuálně stojí jednoráz.popl. za token = cca 490 Kč, občas je období, kdy ho vydají zdarma).

Ono by stačilo, kdyby zaslani třeba na SMS údaje o zůstatku k zaplacení, a za poplatek umožnili nastavit zaslání SMS o každé platbě, ale to by se asi muselo chtít udělat něco pro klienty, nejen na ně líčit s pokutami.

ps: Po vypotřebování baterky (3-6 let?) anebo ukončení karty/účtu, token můžete zahodit, nelze přiřadit jinému klientu.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 2. 11. 2010 14:27

Ondrasz píše:Od kdy platí ten nový ceník?
Ruprecht asi záleží jak to máš nastaveno. V IB se dá změnit způsob zasílání výpisů.

Když já žádný IB nemám, já mám jen jejich O2 Citi kartu.
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 2. 11. 2010 14:36

chce si to vychytat, až budou mít tokeny zdarma a požádat si o něm = získáš IB zdarma :-D
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod fikyyy 2. 11. 2010 15:50

vpe: s tim tokenem je to jako fakt? kdyz jen vymenim baterku, tak jak to muze system poznat? nebo se ti to uz stalo?

jinaktusim loni byla akce zadara,ale trvala tusim jen mesic?
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod strobe 2. 11. 2010 19:23

Tato věta v bodě 5.6.2 OP dává naději, že to v budoucnu půjde přes CitiPhone:
Tuto službu je možné aktivovat prostřednictvím žádosti o Kartu,
Citibank Online nebo CitiPhone.

Rád bych se tý krabce vyhnul, je to budoucí generátor poplatků/problémů.
Naposledy upravil strobe dne 2. 11. 2010 20:40, celkově upraveno 1
strobe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod saabik 2. 11. 2010 19:57

vpe píše:Výpis emailem? Dříve šla jen notifikace emailem (která vám příšla po několika dnech, co už výpis byl dávno hotový v IB :-), nyní umožní zaslání PDF na mail?

To by mohlo býti zdarma i bez IB (to aktuálně stojí jednoráz.popl. za token = cca 490 Kč, občas je období, kdy ho vydají zdarma).

Ono by stačilo, kdyby zaslani třeba na SMS údaje o zůstatku k zaplacení, a za poplatek umožnili nastavit zaslání SMS o každé platbě, ale to by se asi muselo chtít udělat něco pro klienty, nejen na ně líčit s pokutami.

ps: Po vypotřebování baterky (3-6 let?) anebo ukončení karty/účtu, token můžete zahodit, nelze přiřadit jinému klientu.

ale jdi. ty si casto vymyslis. ze te to bavi...
kazdej kreditkar letos od cervna mohl na pozadani ziskat bezpecnostni klic zdarma. prave proto, aby neremcal jako ty.
-- 2. 11. 2010 20:01 --

myšpulín píše:
Tomáš Marný píše:WTF? Já nemám výpis ani poštou, ani e-mailem, jenom mně dorazí mail, že ho mám ke stažení v IB...

Tak ne každý má ke kreditce IB.

tak zkus zvednout telefon a rekni jim, ze chces IB ke kreditce zdarma...

-- 2. 11. 2010 20:03 --

Ruprecht001 píše:
Ondrasz píše:Od kdy platí ten nový ceník?

Když já žádný IB nemám, já mám jen jejich O2 Citi kartu.

tak zvedni telefon a zavolej jim, ze chces IB zdarma pro kreditku ;-)

-- 2. 11. 2010 20:03 --

vpe píše:chce si to vychytat, až budou mít tokeny zdarma a požádat si o něm = získáš IB zdarma :-D

tak to zkus zitra ;-)

-- 2. 11. 2010 20:06 --

fikyyy píše:vpe: s tim tokenem je to jako fakt? kdyz jen vymenim baterku, tak jak to muze system poznat? nebo se ti to uz stalo?

jinaktusim loni byla akce zadara,ale trvala tusim jen mesic?

na token maji garanci 3 roky. baterka se neda vymenit, pouze prevydat klic. ja ho pouzivam uz hodne dlouho, a velmi casto, ale baterka mi jeste nedosla :mrgreen:
Naposledy upravil saabik dne 2. 11. 2010 21:38, celkově upraveno 2
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod fikyyy 2. 11. 2010 20:51

saabik. prevydat klic? to jako ze mi za starej daj zdarma novej "nabitej"? :)
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 11. 2010 20:55

A nebo zkusit baterii vyměnit způsobem "nejde-li to opravit pomocí lepicí pásky, pak jste jí použili příliš málo" :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod saabik 2. 11. 2010 21:19

fikyyy píše:saabik. prevydat klic? to jako ze mi za starej daj zdarma novej "nabitej"? :)

pokud mas citi kartu, tak ti mely prijit mailem na jare informace o zmene obchodnich podminek. a mimo jine se rusi poplatek za bezpecnostni klic. takze uz od leta muzes mit klic zdarma. pokud ho ztratis, zavolas na citilinku aby ti poslali novej klic nebo si dojdes na pobocku a oni ti ho daji gratis. akorat podepises, ze jsi prevzal klic. no a pak si ho nechas priradit ke svymu profilu a pouzivas ho dal. jakej je v tom problem? klice se nenabijej. jen musej nalinkovat algoritmus konkretniho klice k tvymu IB profilu ;-)
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka