prvni 3 mesice mas 3350 Kc temer jiste, s trochou cviku a s Shopping Citi kartou
naopak soucasne 10% sleva a sleva za prvni nakup 500 Kc - a k tomu bezpoplatku za obrat?
to podle me ani nejde na Citishopping... pokud ano, prosim SZ (od koho ji mas)
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Tomáš Marný píše:WTF? Já nemám výpis ani poštou, ani e-mailem, jenom mně dorazí mail, že ho mám ke stažení v IB...
Ondrasz píše:Od kdy platí ten nový ceník?
Ruprecht asi záleží jak to máš nastaveno. V IB se dá změnit způsob zasílání výpisů.
Tuto službu je možné aktivovat prostřednictvím žádosti o Kartu,
Citibank Online nebo CitiPhone.
vpe píše:Výpis emailem? Dříve šla jen notifikace emailem (která vám příšla po několika dnech, co už výpis byl dávno hotový v IB, nyní umožní zaslání PDF na mail?
To by mohlo býti zdarma i bez IB (to aktuálně stojí jednoráz.popl. za token = cca 490 Kč, občas je období, kdy ho vydají zdarma).
Ono by stačilo, kdyby zaslani třeba na SMS údaje o zůstatku k zaplacení, a za poplatek umožnili nastavit zaslání SMS o každé platbě, ale to by se asi muselo chtít udělat něco pro klienty, nejen na ně líčit s pokutami.
ps: Po vypotřebování baterky (3-6 let?) anebo ukončení karty/účtu, token můžete zahodit, nelze přiřadit jinému klientu.
myšpulín píše:Tomáš Marný píše:WTF? Já nemám výpis ani poštou, ani e-mailem, jenom mně dorazí mail, že ho mám ke stažení v IB...
Tak ne každý má ke kreditce IB.
Ruprecht001 píše:Ondrasz píše:Od kdy platí ten nový ceník?
Ruprecht asi záleží jak to máš nastaveno. V IB se dá změnit způsob zasílání výpisů.
Když já žádný IB nemám, já mám jen jejich O2 Citi kartu.
vpe píše:chce si to vychytat, až budou mít tokeny zdarma a požádat si o něm = získáš IB zdarma
fikyyy píše:vpe: s tim tokenem je to jako fakt? kdyz jen vymenim baterku, tak jak to muze system poznat? nebo se ti to uz stalo?
jinaktusim loni byla akce zadara,ale trvala tusim jen mesic?
fikyyy píše:saabik. prevydat klic? to jako ze mi za starej daj zdarma novej "nabitej"?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků