Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 12. 2012 08:36

Mám Citi life čerstvě (necelý měsíc), tak se zeptám zkušenějších.
Podařilo se mi protočit už nějakých 30 000 Kč, tak uvažuji, že bych hned vybral první bonus 8-P . Jde to ještě před prvním výpisem (mám ho osmého)? Jak to pak probíhá? Přijde výpis už snížený p tu částku?
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod zbijeczka 3. 12. 2012 09:28

Ten standardní bonus 2% se připisuje průběžně tak, jak se zaúčtovávají platby. Takže určitě to půjde vybrat ho už teď. Není potřeba mluvit s živým operátorem. Výši bonusu i převod na kartový účet zvládne dnes i automat. Pokud to stihneš ještě před tím, než začne banka generovat výpis, pak přijde výpis snížený o tu částku.
zbijeczka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 3. 12. 2012 10:21

Proto je to optimální žádat těsně tak den-dva přes výpisem, aby se výpis z vyúčtování odečetla maximální částka prémií. V praxi se prémie připíšou hned, podle podmínek na to ale mají až 5 dnů.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod scripta 3. 12. 2012 11:29

Take jsem vybiral bonus jeste pred prvnim vypisem, slo to.
scripta
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 4. 12. 2012 11:46

Pokud chceš mít poníženou dlužnou částku, tak je nutné bonusy vybírat vždy před výpisem. Já to tento měsíc stihnul o chlup (mám to 3.). Je možné to provádět přes automat.

Jinak mám jedno zjištění. Měl jsem zaregistrované své telefonní číslo ke kartě, kterou jsem si nechal vyměnit a od té doby mě automat rovnou směroval na operátora. Stačí mu to sdělit a znovu si číslo přeregistrovat k nové kartě - operátor přesměruje na registraci. Zmiňuji to pro ty, kdo mají stejný problém jako jsem měl já.

Jinak jsem teď mírně rozladěn ohledně dodatkové karty pro přátelkyni. Po více jak 2 týdnech od podpisu karta stále nikde. Tak jsem tam volal, ale nechtěli mi o ní nic sdělit - že prý jen majiteli této karty (co to má za význam, když se jedná o další kartu k MÉMU kreditnímu účtu). Přítelkyni následně řekli, že jde karta teprve do výroby, takže bude do týdne, dvou. Čili přetlumočeno - úplně na to zapomněli.
Toto tedy hodnotím jako první negativní zkušenost.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rodsten 4. 12. 2012 12:13

Já dvakrát urgoval kartu a ve finále jim to trvalo něco přes ty 4 týdny...
Rodsten
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BlizzardMan 5. 12. 2012 00:09

Zdravím,
rozhodl jsem se, že si pořídím kreditní kartu, po pročtení několika webových stránek jsem došel k závěru, že Citi KK bude asi nejlepší - v případě, že víte o lepším řešení sem s ním :-) Měsíčně utratím kartou od 4000 do 12000 Kč a pokud to jde tak bych určitě užil něco zpět.
Byla nabídnuta karta Citi Broker Consulting. Pokud to chápu dobře tak podmínky jsou víceméně stejné jako u normální Citi Life KK nebo jsou tam někde nějaké velké rozdíly? Případně nemáte někdo tip na lepší produkt?
Předem děkuji za pomoc!
BlizzardMan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radecekh 5. 12. 2012 05:13

Vidím tam rozdíl 750 korun, které s normální Citi life dostanete, když prvních 30 dní od vydání karty utratíte alespoň 5 tisíc.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod Thom 5. 12. 2012 10:57

,,, a požádate online.
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod Kamča26 6. 12. 2012 18:58

Strhlo se už tento měsíc z karty SIPO?
Kamča26
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kecinzer 6. 12. 2012 19:27

Teď mi akorát přišla zpráva z Citialert, že se mi strhly nějaké peníze. Úplně ve mě zamrazilo. Může to být SIPO, když ho mám nastavené?
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iguka 6. 12. 2012 19:31

může
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod quino 6. 12. 2012 19:35

Kamča26 píše:Strhlo se už tento měsíc z karty SIPO?

Mně ještě ne, ale tento měsíc mě má SIPO odejít poprvé, tak nemůžu srovnávat.
quino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kecinzer 6. 12. 2012 19:49

Tak to bylo SIPO. Právě mi dorazil rozpis od České pošty na stejnou částku.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Gandalf007 7. 12. 2012 08:19

Absolutní termínová pravidelnost to asi nebude. Minulý měsíc 5., teď 6., i když do obou termínů nezasahoval víkend. Ale +/- den snad nebude problém... uvidíme co v lednu ;-)
Gandalf007
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka