Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Kamča26 7. 12. 2012 13:58

Mně se nakonec SIPO strhlo 6.12. večer, předtím pokaždé 5. Normálně bych to neřešila, ale poprvé šlo o částku vyšší než 10 tis. a na foru mbank jsem četla, že někdo měl údajně z minulosti nějaký limit přímo na SIPU a proto se mu nestrhlo. Ověřovala jsem si telefonicky na poště, že SIPO žádný limit nastavený nemá. Záleží jen na limitu v bance. Nerada bych byla neplatičem :-)
Kamča26
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wit.cz 7. 12. 2012 18:20

Taky se mi tento obskurní nástroj již strhnul. Samozřejmě je tam chyba (a je mi jedno kdo to podělal). V Českomoravské stavební spořitelně jsem zadával, že má od ledna 2013 strhávat částku X a od září 2013 částku Y. Výsledkem je, že už v prosinci 2012 se strhla částka Y. Bezvadný, fakt.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod librab 8. 12. 2012 07:40

Zdravím, zajímalo by mě, když budu mít KK City Life s limitem 60 tis. a k ní další 2 dodatkové karty. Lze u těch 2 dodatkových nějak dodatečně nastavit (omezit) maximální měsíční limit např. na 10 tis. pro každou? Předem díky za Vaše zkušenosti.
librab
Návštěvník

Odeslat příspěvekod radecekh 8. 12. 2012 09:15

Ne.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 8. 12. 2012 09:50

To mně tvrdili, že ano.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod radecekh 8. 12. 2012 10:08

Beru zpět své kategorické ne. Podíval jsem se do podmínek a v bodě 9.4 se píše, že:

"Pro Dodatkovou kartu platí Limity Hlavní karty. Držitel Hlavní karty může dále pro každou Dodatkovou kartu určit měsíční transakční limit, kterým stanoví maximální povolenou výši Kartových operací, které je možné provést Dodatkovou kartou za zúčtovací období („Měsíční limit dodatkové karty“). Překročení Měsíčního limitu dodatkové karty, které nepovede k překročení Kreditního limitu, nemá následky podle odstavce 4.6."
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 10. 12. 2012 11:00

Dnes jsem kvůli dodatkové kartě volal na CitiPhone a tam mi pán řekl, že limit je možné samozřejmě nastavit nižší.
Ještě tam budu volat, zda se u dodatkové karty dají zablokovat internetové transakce.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 10. 12. 2012 15:05

Můj první výpis ze Citi life :love:
citi1.png

citi2.png

citi3.png

citi4.png

Kéž by to takhle šlo i další měsíce :-P
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 10. 12. 2012 15:13

To děláš nákupy pro celej barák :shock: ?
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 10. 12. 2012 15:20

Ne pro kolegy z prace... snad byste neverili ze neco z toho utratip za sebe. Jenom sysli 2% bonusy
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 10. 12. 2012 15:43

Těch 5,90 v Albertu bych mu věřil. :D

-- 10. 12. 2012 15:47 --

Co mají zajímavého v těch Intersparech po 1500,01 Kč? Je to tam párkrát i v násobcích té částky.
Naposledy upravil myšpulín dne 10. 12. 2012 15:49, celkově upraveno 1
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod mikicz 10. 12. 2012 15:49

Dalnicni znamka na 2013 s dekou v hodnote 40 kc (cena v ikea) zdarma.
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 10. 12. 2012 15:50

Aha takže ještě bude mít spoustu dek zdarma. :D
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod mikicz 10. 12. 2012 15:57

Na fb psal tusim o 9 kusech...
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod kamey 10. 12. 2012 16:11

Jo, asi si ji od něj nechám taky koupit, ale jen když mi k tomu vyplatí i tu slevu z kreditky + ta deka bude samozřejmě moje.
kamey
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka