Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Franklin 7. 2. 2013 18:02

Ne. SIPO se mi zatím nezaúčtovalo a ani se neodečetlo z disponibilního zůstatku.
A vůbec to neřeším. Pár dní sem nebo tam, je to jedno.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod pan Y. 7. 2. 2013 18:15

Mně se má strhnout poprvé, proto se na to ptám a budu rád, až to proběhne a tím si ověřím, že mi to nastavili v pořádku. Co vím, tak to v Citi strhávají i den předtím, než dorazil rozpis SIPO (který mi dorazil včera), takže mají asi v únoru podobné zpoždění jako měli v lednu.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Franklin 7. 2. 2013 18:24

Některé banky mají stanovený přesný termín, kdy strhávají SIPO. U Citibank jsem si vyhlášení nějakého konkrétního SIPO termínu nevšimnul.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 7. 2. 2013 19:48

čím později, tím lépe pro nás :)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod NIXON 8. 2. 2013 12:47

Jak poznám, že můj dodavatel plynu nebo operátor T mobile podporuje SIPO platby?
Intel 4790K;GELID Tranquillo Rev.3;3x AC F12 PWN;ASUS GTX 970 MB: MSI Z97 Gaming 3;CM Silencio 550 LCD: ASUS 27";CORSAIR vengeance 2x4 GB 2133 Mhz;Corsair CX750 750W;2x SEAGGATE 1TB;1x SSD Kingstone HyperX 3K 120 Gb;Windows 7 Profesional 64 legální
NIXON
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Franklin 8. 2. 2013 12:53

Odpověď není nijak překvapivá: na webu nebo infolince dané firmy.

Také si můžeš z webu České pošty stáhnout seznam všech firem, které SIPO poskytují.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod filip893 8. 2. 2013 12:55

Např. T-mobile SIPO neumí, jak by taky jo, když vyúčtování se většinou liší měsíc od měsíce, ale lze u nich platit faktury kartou přes internet.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 8. 2. 2013 22:13

Tak to že se mění měsíční výše, není problém, ne?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 9. 2. 2013 05:58

Částečně - SIPO má značně "zpoždění" do kdy se musí nahlásit nová výše plateb. Snad do 15. předcházejícího měsíce (?)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod MirekM007 9. 2. 2013 08:24

Organizace musí do 25. v měsíci změnu předat ČP ve změnovém souboru, aby platila od následujícího měsíce. Odkaz na strukturu dat změnového souboru je udeden na mFóru. Obsah SIPO pak generuje ČP 4. v měsíci.
PS: nedělám ze sebe agenta 007, jen čekám na uvolnění aliasu MirekM ...
MirekM007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 11. 2. 2013 19:05

Právě mi přišla sms o zaúčtování SIPO.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Franklin 11. 2. 2013 19:13

Toto čekání na SIPO je v podstatě velmi nezajímavé. U mě zatím SIPO zaúčtované není, pouze se odečetlo z disponibilního zůstatku.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Senty 11. 2. 2013 20:17

Tak jsem dnes žádal o Citi life resp. online jsem žádost zaslal v sobotu.Ozvali se dnes.Při žádaní online jsem uspěl až na potřetí.Napotřetí jsem jen změnil datum od kdy bydlím v družstevním bytě.V těch prvních dvou žádostech jsem uvedl že tam bydlím od narození a v tom druhém že u rodičů.Dnes se mi ozvali a dotazník jsem vyplnil stejně jako na potřetí.Jenomže bohužel zamítnuto!!!
Nevím z jakých důvodu.Plat jsem uvedl 22tis mám i víc, 29let, svobodný se smlouvou na neurčito od roku 2005.Před 3-4 roky jsem měl kreditní kartu s ní problém nebyl ani nikdy předtím s ničím v bance.Docela jsem se těšil, že budu utrácet a zároveň z toho dostanu část zpět.Budu kupovat nové vybavení bytu tak uznáte že by se mi to vyplatilo.
Tak se chci Vás zeptat kdy to zkusit znovu,protože budu mít nový byt a tudíž budu zařizovat novou občanku.Sere mně to že mi ji nedali.
Paní mi říkala že pokud alespoň jednou měsíčně použiju kreditku tak nemusím platit 50kč za vedení karty.
Senty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Drejkaa 11. 2. 2013 20:23

Nejdřív za půl roků, ale oni se ozvou.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM007 11. 2. 2013 20:50

Jsem se stržením SIPO ve stejném stavu jako Franklin. Sledují SIPO je proto, že jde u mě o první stržení ...
PS: nedělám ze sebe agenta 007, jen čekám na uvolnění aliasu MirekM ...
MirekM007
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka