Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Senty 11. 2. 2013 21:12

Drejkaa píše:Nejdřív za půl roků, ale oni se ozvou.

To jako vážně?
Senty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Drejkaa 11. 2. 2013 21:15

Určitě, zavolej si klidně na infolinku citilife. Když se karta zamítne až po půl roce můžou klienta kontaktovat, nevím z jakýho důvodu, ale je to tak.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 11. 2. 2013 21:31

Senty: tak si pořiď třeba RB STYLE, na rok je zdarma a při obratu nad 10.000 Kč vrací taky 2 % (při menším pouze 1 %, ale když budeš zařizovat, to asi snadno splníš)
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Senty 11. 2. 2013 21:32

A klient banku?

-- 11. 2. 2013 21:35 --

fremantle: 10.000Kč měsíčně? Sipo to asi neumí ,že?
Senty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Drejkaa 11. 2. 2013 21:38

Myslím, že je jedno jestli banka klienta, nebo naopak... maj tě v databáze y vyjede jim to.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 11. 2. 2013 21:46

Senty: Ano, měsíčně, resp. za zúčtovací období. SIPO neumí, v tom je KK Citi zatím unikát. Navíc vratky jsou omezeny maximálně 500 Kč/měsíc (u zpoplatněné KK DE LUXE 1000 Kč/měsíc, co je pořád méně než u Citi Life s 2000 Kč/měsíc), ale jako 2 % alternativa se může hodit.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Senty 11. 2. 2013 21:48

Nikdy předtím se mi to nestalo ,ale dneska mi volali z Home creditu a Providentu a nabízeli půjčku.Můsí to souviset s tou Citi life.

-- 11. 2. 2013 22:04 --

Ta RB STYLE funguje stejně jako Citi life,že po vyčerpáni limitu karty můžu dluh vyrovnat a utrácet dál?I několikrát měsíčně?
Senty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 11. 2. 2013 22:34

Taky vám ještě nestrhnuli SIPO? Přestávám fungování té banky nějak chápat, nejdřív strhávali nesmyslně 5. a teď snad 15. nebo se na to vykašlali úplně?
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Franklin 11. 2. 2013 22:37

Předchozí příspěvky jsi předpokládám četl.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 11. 2. 2013 22:42

Senty: Ano, lze ji splatit i v průběhu zůčtovacího období, i "přebít" do kladného zůstatku, ale vzhledem k tomu, že maximálnímu zisku 500 Kč na 2 % vratce odpovídá kreditní limit 25.000 Kč (u DE LUXE dvojnásobek), zřejmě nebude důvod tam protáčet více peněz.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 11. 2. 2013 22:57

Senty píše:Nikdy předtím se mi to nestalo ,ale dneska mi volali z Home creditu a Providentu a nabízeli půjčku.Můsí to souviset s tou Citi life.

-- 11. 2. 2013 22:04 --

Ta RB STYLE funguje stejně jako Citi life,že po vyčerpáni limitu karty můžu dluh vyrovnat a utrácet dál?I několikrát měsíčně?

jasně, jednou jim dáš telefon a už se jich nezbavíš, ty callcentra si čísla vyměňují mezi sebou, říká se tomu barter simson.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Drejkaa 11. 2. 2013 23:02

jj, dokonce i operátoři předávaj bankám kontakty...
Drejkaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Franklin 11. 2. 2013 23:17

Stejně jako každý pracovní den, i dnes vše proběhlo podle klasického scénáře:
- krátce po 23:00 nemožnost přihlásit se do IB, banka provádí zaúčtování
- cca v 23:15 přihlášení už funguje a platby jsou zaúčtovány

SIPO je tedy v tuto chvíli zaúčtováno. A pozor: novinka. Spojovací číslo je zahvězdičkováno.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 11. 2. 2013 23:40

Super, teď už jen vědět, jestli to teda budou strhávat 5. nebo 10. nebo 11. nebo kterýho. Je to poměrně rozdíl.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Franklin 11. 2. 2013 23:46

Já to neřeším. Konec zúčtovacího období je pro mě daleko a přes SIPO neprotáčím žádné extrémní částky s cílem maximálně oškubat Citinu.
Franklin
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka