Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod filip893 14. 2. 2013 18:26

Projekt už Citi zatrhla:

Patrik Chrz píše:Citi totiž začala při vratkách na kartu zpětně odečítat bonusy, takže vratky se už nevyplatí. Vím o člověku (že by xls?), který takhle na Citi Life získal celkem dost peněz. Přes Internet kupoval kupony na pražskou MHD. Ty mají tu vlastnost, že když si je pak člověk fyzicky nedobije ve stanici metra, tak se cca do 5 dnů vrátí částka zpět na kartu. Nejdražší kombinace jízdného vyjde cca na 10 000 Kč, tuhle částku dokázal za měsíc "otočit" asi čtyřikrát. Nedávno mu ale Citi kartu vypověděla a (všem) změnila podmínky, nyní se tedy už vratky ze stavu Citi life prémií odečítají.

http://www.mesec.cz/clanky/equa-bank-po ... ry/115681/
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 2. 2013 18:49

Ne, tohle bylo něco jiného :). "Náš" projekt funguje :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Drejkaa 14. 2. 2013 19:32

Máte ke kartě sjednáno pojištění creditshield? A jestli ano, platíte za to?
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 14. 2. 2013 19:36

Ne, k cemu?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Drejkaa 14. 2. 2013 19:38

No ke kartě...je jedno k jaký.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 2. 2013 19:39

Vzhledem k tomu, že je to placená služba, tak je to myslím naprosto jasné :D. Placeným bankovním službám se snažím vyhýbat jak čert kříži. Klidně se mrknu i párkrát za den na pohyby v IB
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 14. 2. 2013 19:40

Drejkaa: to je logicky, ja myslel k cemu si takovou sluzbu vubec sjednavat, proste PROC?

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Drejkaa 14. 2. 2013 19:45

Je to proti ztrátě, zneužití a ještě něco a placeno to myslím právě není...za nějaých podmínek...
Já mám pojištěnou kartu u ČS a platím měsíčně přes stovku....
Drejkaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 14. 2. 2013 19:49

A myslis si, ze to opravdu v realu neco resi? Ja uz resil zneuziti x-krat, bez pojisteni a vzdycky me to nestalo ani vorla.

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Drejkaa 14. 2. 2013 19:49

Fakt?
Drejkaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 2. 2013 19:51

Jenže "vtip" je v tom, že v podstatě ve všech případech, pokud není použit PIN je za zneužití odpovědná banka i když se budou někdy cukat, stačí pohrozit finančním arbitrem a oni ti ještě rádi peníze vrátí.
A i kdyby čistě hodně teoreticky jsi za škodu byla odpovědná ty, tak (opět, není-li použit pin) tvoje odpovědnost končí u hranice 150 EUR.

Výsledek je, že je to naprosto zbytečná pojistka. Banky to moc dobře vědí a tak k těmto pojistkám přidávají takové věci jako ztráta klíčů, loupežné přepadení, atd.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod joachym1 15. 2. 2013 18:36

PatrikChrz píše:Ne, tohle bylo něco jiného :). "Náš" projekt funguje :D

Tak nebud skrt a rekni jak na to. O:-) 8-D
joachym1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 15. 2. 2013 19:00

Tobe tak urcite nekdo neco povi.

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Franklin 15. 2. 2013 19:36

Čachry se SIPO, co jiného.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Senty 15. 2. 2013 21:41

Hamty hamty
Senty
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka