Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod gman 18. 2. 2013 18:56

Super, díky za rychlou odpověď. Tak ten SMS klíč bude asi stačit.
gman
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Senty 18. 2. 2013 19:59

gman:Co si prosím tě uvedl do žádosti o kartu?Alespoň plat, smlouvo na určito-neurčito a typ bydlení.Mně tu kartu nedali tak by mně to zajímalo
Senty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod gotrexon 18. 2. 2013 22:38

chtěl jsem si založit citi-life kreditku přes web, ale obratem mi přišlo zamítnutí, jsem osvč, velmi nadstandardní příjmy, nikdy jsem nebyl v žádném registru, chápete někdo?
gotrexon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Senty 18. 2. 2013 22:42

U Citibank nechape nikdo nic
Senty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vit.spinka 18. 2. 2013 22:42

Nechápu, ale se stejným zadáním jsem dopadl (po telefonu) úplně stejně.
vit.spinka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod gotrexon 18. 2. 2013 22:44

jediné co mě napadlo, jestli není jejich cílová skupina, lidi , kteří mají podprůměrný nebo pruměrný plat a lavírují od výplaty k výplatě
gotrexon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Drejkaa 18. 2. 2013 22:46

On přijde Marný a vysvětlí Vám to..... :D
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 18. 2. 2013 23:43

Když jsem žádal za manželku, tak jí kartu taky nedali - všechny papírový předpoklady myslím v pořádku. Možná chtějí sami lovit hlupáky, co nevědí vo co go, to je cílová skupina!
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod LuiS_666 18. 2. 2013 23:50

OSVČ musíš být hodne dlouho (min. 3 roky, niekedy v rámci akcie býva menej) a danit....s 0 výsledkami si neškrtneš :)....
Smlouvy na dobu určitú = karta automaticky zamietnuta

A MUSÍŠ mať aspoň nejaký aktivny (tak aby bol dohladatelný v registroch) uverový produkt..(pozitivny záznam).

Mimo to MUSÍŠ prejsť skoringom, mozes mat plat aj mega a kartu dostať nemusíš. Negativa napr. rozvedený, bez vlastného bývania atď..., OSVČ je samo o sebe negativum (kvoli "Vysokej" platobnej morálke)...

+ je napr. hypoteka, ale
- ak je karta žiadaná na toho, kto tú hypo platí a tvorí podstatnú čast jeho výdajov napr. 20k v čístom 10k platba za hypo ...

Presné kriteria ti NIKTO nepovie, nevedia ich ani sami zamestnanci, pozná ich len úzka skupina ľudí...

Btw. ak si aj navymýšlate nezmysli pri žiadosti, tak si to overujú. Údaje o práci sa overujú u zamestnávateľa, ak sa ich nepodarí overiť ste OUT...

Šanca pre ludí čo tu kartu silou mocou chcu je otvorit si tam účet a točit 25k...po 3mesiacoch až pol roku u tých čo im kartu už zamietli požiadat o kreditku. Šanca že ju dostanete je vysoká.

100 % istota je u Gold klientov....
LuiS_666
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Modrooky Miki 19. 2. 2013 10:41

Mam dotaz, ke KK CitiLife je i pristup k IB, ze? Umi jejich IB posilat notifikace o karetnich blokacich? A je jedno jestli jako SMS nebo e-mail.

Diky za info
Modrooky Miki
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 19. 2. 2013 11:10

Přístup je, blokace nejsou vidět ani v IB (a posílat to neumí už vůbec). Je tam možnost (za měsiční poplatek 29,-) nechat si posílat smsky o pohybu. Kolem a kolem - je to dost na houby, v IB se operace objevují až po pár dnech, možnost limitů žádná, takže kontrola nulová.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Modrooky Miki 19. 2. 2013 12:12

Hmm, tak to je blbe, kdyz tam neni zadna realna kontrola. A lze KK preceprat? Tzn. pokud mam limit (uverovy ramec) od nich napr. 50.000 tak jestli mi to dovoli transakce za vice nez 50.000 Kc?
Modrooky Miki
Návštěvník

Odeslat příspěvekod LuiS_666 19. 2. 2013 12:48

cez vikendy ano, resp. pri rýchlo za sebou idúcich transakciach....

Potom vam tu kartu ale zablokuju dokial tam nepride dostatocny financní obnos, ktorý tu kartu vytiahne z "minusu"..., odblokovana je uderom polnoci nasledujuceho dna.
LuiS_666
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 19. 2. 2013 13:03

Ono to funguje jako všechno u Citi, tj. jak kdy a jak co. A spoléhat se na to moc nedá.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod LuiS_666 19. 2. 2013 13:33

Na všetko sú automatizované procesy. Keď niečo nefunguje je za tým ľudský faktor...
LuiS_666
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka