Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jasno1 3. 6. 2013 20:03

Nada22 píše:dr.-lukas : děkuji za odkaz na bankovnipoplatky
Dnes se ozvala paní z RB, vyplnila žádost, hned potvrdila schválení a ve středu čekám kurýra se smlouvou.

To ani nechtějí doklad o přijmu? (Při žádosti přímo na stránkách RB ho požadují)
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nada22 4. 6. 2013 07:12

Žádný doklad nechtěli, všechno ústně.
Nada22
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 4. 6. 2013 08:10

Dnes se ozvala paní z RB, vyplnila žádost, hned potvrdila schválení a ve středu čekám kurýra se smlouvou.

Kdy jsi žádost zadával/a? Mě zatím nevolali :(
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod mobilman 4. 6. 2013 09:10

Tomáš Marný píše:.... zatímco Citi mně ji bez problémů a dokládání příjmu dala o týden později na 100 kKč.

Mrkni do insolvencnich navrhu, kreditky Citibank se tam objevuji mezi zavazky relativne casto, tato banka nema problem vydat kreditku i lidem s hrozicim predluzenim. Jak moc je to pro banku i zadatele zodpovedne je uz jina otazka...
mobilman
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 4. 6. 2013 09:13

Pokud kouknu do insolvenčního rejstříku, tak je tam rozhodně časteji GE (jak s kreditkami, tak s úvěry), než Citi.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod Nada22 4. 6. 2013 09:49

PatrikChrz píše:

Kdy jsi žádost zadával/a? Mě zatím nevolali :(

Určitě až po tobě, vlastně na tvoje doporučení, pro doplnění KK Citi Life.
Nada22
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Roman 4. 6. 2013 10:57

Franklin píše:Jakou výhodu má Style karta pro člověka, co už má Citi Life a separátní Sphere card?

Nevite jestli umí RB na KK Style zablokovat platby na internetu? CitiLife to neumi :-(
Je KK kontaktní nebo bezkontaktní?
A ten objem plateb se bude sčítat ze všech karet (hlavni + dodatkové) a nebo to počítají pro každou zvlášť?
Díky
Roman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miho 4. 6. 2013 10:59

Nereste prosim KK RB ve vlaknu KK City, dik.
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod dr._lukas 4. 6. 2013 11:39

hawry1337 píše:Zdravicko, mate nejake info k " motivaci premii 1000kc " za prvni pouziti KK Classic u Citi? Pani volala s nabidkou, ktera je casove omezena (7dni), ale nejaky podminky a tak mi bohuzel nerekla. Ma nekdo zkusenost? DIky

A me nabizeli jen petikilo,kdyz jim potvrdim po telefonu,ze kartu povedu i za poplatek
:-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 4. 6. 2013 11:42

jasno1 píše:To ani nechtějí doklad o přijmu? (Při žádosti přímo na stránkách RB ho požadují)

Pokazde ho banka nevyzaduje..ja ho do banky sice prinesl,ale system babe rovnou vyplivnul,ze ho nechteji
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 4. 6. 2013 11:47

Roman píše:Nevite jestli umí RB na KK Style zablokovat platby na internetu? CitiLife to neumi :-(
Je KK kontaktní nebo bezkontaktní?
A ten objem plateb se bude sčítat
ze všech karet (hlavni + dodatkové) a nebo to počítají pro každou zvlášť?
Díky

1/ netove platby si musis v prve rade zprovoznit na infolince
;-) stejnym zpusobem je i vypinas

2/ kontaktni

3/ ano scitaji..dodatkova karta,ale neco stoji a proto zbytecna
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod NIXON 4. 6. 2013 12:54

COže? Dodatková karta není zadarmo?

Kolik stojí?

Nevíte něco o novém kabátku účtu citibank?
Mají ho hrozný. Kdyby šli vidět aspoň zpráva od odesilatele... To je tak náročné?
Intel 4790K;GELID Tranquillo Rev.3;3x AC F12 PWN;ASUS GTX 970 MB: MSI Z97 Gaming 3;CM Silencio 550 LCD: ASUS 27";CORSAIR vengeance 2x4 GB 2133 Mhz;Corsair CX750 750W;2x SEAGGATE 1TB;1x SSD Kingstone HyperX 3K 120 Gb;Windows 7 Profesional 64 legální
NIXON
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dropino 4. 6. 2013 13:17

Tady už, pokud se člověk pozorně nepodívá, není možné rozpoznat jestli je to o Citi nebo RB :hm
Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci
dropino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod NIXON 4. 6. 2013 13:23

Pokud já vím , tak k Citilife dostanu 3 dodatkové karty zdarma + 1 nálepku na telefon zdarma.
Intel 4790K;GELID Tranquillo Rev.3;3x AC F12 PWN;ASUS GTX 970 MB: MSI Z97 Gaming 3;CM Silencio 550 LCD: ASUS 27";CORSAIR vengeance 2x4 GB 2133 Mhz;Corsair CX750 750W;2x SEAGGATE 1TB;1x SSD Kingstone HyperX 3K 120 Gb;Windows 7 Profesional 64 legální
NIXON
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod franko_cz 4. 6. 2013 13:54

petrE70 píše:Nezkousel jste nekdo pro platbu na internetu pouzit bezkontaktni nalepku vydanou k Citilife. Nalepka ma svoje vlastni cislo i cvv kod. Volal jsem na infolinku a odpoved neznaji pry mam vyzkouset.

Moje nálepka CVV kód nemá, pokud tedy není naspod té nálepky. Odlepovat se mi to tedy nechce.
franko_cz
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka