Nada22 píše:dr.-lukas : děkuji za odkaz na bankovnipoplatky
Dnes se ozvala paní z RB, vyplnila žádost, hned potvrdila schválení a ve středu čekám kurýra se smlouvou.
To ani nechtějí doklad o přijmu? (Při žádosti přímo na stránkách RB ho požadují)
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Dnes se ozvala paní z RB, vyplnila žádost, hned potvrdila schválení a ve středu čekám kurýra se smlouvou.
Tomáš Marný píše:.... zatímco Citi mně ji bez problémů a dokládání příjmu dala o týden později na 100 kKč.
PatrikChrz píše:Nada22 píše:dr.-lukas : děkuji za odkaz na bankovnipoplatky
Kdy jsi žádost zadával/a? Mě zatím nevolali
Franklin píše:Jakou výhodu má Style karta pro člověka, co už má Citi Life a separátní Sphere card?
hawry1337 píše:Zdravicko, mate nejake info k " motivaci premii 1000kc " za prvni pouziti KK Classic u Citi? Pani volala s nabidkou, ktera je casove omezena (7dni), ale nejaky podminky a tak mi bohuzel nerekla. Ma nekdo zkusenost? DIky
jasno1 píše:To ani nechtějí doklad o přijmu? (Při žádosti přímo na stránkách RB ho požadují)
Roman píše:Nevite jestli umí RB na KK Style zablokovat platby na internetu? CitiLife to neumi
Je KK kontaktní nebo bezkontaktní?
A ten objem plateb se bude sčítat
ze všech karet (hlavni + dodatkové) a nebo to počítají pro každou zvlášť?
Díky
petrE70 píše:Nezkousel jste nekdo pro platbu na internetu pouzit bezkontaktni nalepku vydanou k Citilife. Nalepka ma svoje vlastni cislo i cvv kod. Volal jsem na infolinku a odpoved neznaji pry mam vyzkouset.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků