Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 27. 6. 2013 15:55

A navíc asi výběr hotovosti nespadá do bezúročného období jako platby?
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod joachym1 27. 6. 2013 16:08

Kdyz si nejdrive prebijes uverovy ramec, tak se nic neuroci.
joachym1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod alebac 27. 6. 2013 16:33

Ale není z toho 2% vratka, takže kurz je najednou nic moc.
alebac
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 6. 2013 18:45

Tak na velké výběry to není, ale tu a tam nějaké drobné, když v obchodě odmítnou kartu, proč ne.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod jasno1 30. 6. 2013 15:17

Mohu si něco nastavovat v IB od Citi ke KK (třeba povolení internetových plateb)? Nebo jen pasivně vidím pohyby a vše je potřeba řešit po telefonu? A vyúčtování chodí poštou nebo mailem, nebo do toho IB?
Předem díky
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 30. 6. 2013 15:27

Přes internet nenastavíš nic. Pohyby vidíš v IB, navíc chodí mailem výpis v pdf.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod jasno1 30. 6. 2013 15:48

V tom IB vidím až zaúčtované transakce nebo už i blokované (a ještě nezaúčtované)? A ty výpisy chodí i poštou nebo jen tím mailem?
Díky
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 30. 6. 2013 18:06

Ve výpise jsou vidět jen zaúčtované transakce, ale na zůstatku se projeví i ty nezaúčtované.
Výpis je volitelně mailem v pdf nebo poštou, obojí zdarma. Já mám mailem.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Coudy87 1. 7. 2013 22:08

Pro ty co hledaji formular na vypoved kreditni karty, tak je stale ke stazeni zde:
http://www.citibank.cz/czech/gcb/citigo ... ypoved.pdf

Chytraci z Citibank ho totiz sice smazali ze stranek, ale nechali ho v sekci CitiGold pro "lepsi klienty".

PS. Dnes 1. 7. 2013 mi byla nabidnuta retencni nabidka na vedeni uctu zdarma.

PSS. Protoze je jen otazka casu, nez ten formular zase smazou, tak tady je mirror:
http://czshare.com/5387023/cc_vypoved.pdf
Coudy87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LuiS_666 1. 7. 2013 22:29

A akceptujú hlavy pomazané takúto výpoveď ? :D

Viem si predstaviť situáciu kedy sa doručene výpovede bude kryť zo splnom mesiaca a jahodovými dňami "oddelení rušení KK" a je vymalováno :twisted:
LuiS_666
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rodsten 2. 7. 2013 07:09

Zřejmě akceptují. Posílal jsem jim výpověď sice už 26.5., ale jelikož mi neposlali žádné potvrzení ani tel.kontakt, tak jsem včera volal jak to vypadá s mou výpovědi KK. Bylo mi řečeno, že výpověď dostali 7.6. a výpovědní lhůta běží do 7.7., pak mi kartu zruší. Do IB se normálně dostanu, ale funkčnost karty jsem již nějaký čas nezkoušel. Trochu úsměvné mi přijde, že za červen si nestrhli 50,- jako poplatek za kartu, ale storno poplatku ve výši 50 kč mi tam dali, takže kartu mám přebitou o 50 kč. Prostě amatéři.
Rodsten
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jasno1 2. 7. 2013 10:42

Tak jsem zkusil podat žádost o KK u Citi a vzápětí mail s odkazem na předběžné schválení se zprávou: zamítnuto.
Před měsícem žádost o KK u Reifky a bez problémů. Může to nějak souviset? Je problém mít více KK? Znám několik lidí, kteří jsou na tom finančně hůře a mají KK několik.

Nemůže to mít Citi podobně jako mBank, že bez historie KK nedává?
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Roman 2. 7. 2013 11:12

Rodsten píše:Zřejmě akceptují. Posílal jsem jim výpověď sice už 26.5., ale jelikož mi neposlali žádné potvrzení ani tel.kontakt, tak jsem včera volal jak to vypadá s mou výpovědi KK. Bylo mi řečeno, že výpověď dostali 7.6. a výpovědní lhůta běží do 7.7., pak mi kartu zruší. Do IB se normálně dostanu, ale funkčnost karty jsem již nějaký čas nezkoušel. Trochu úsměvné mi přijde, že za červen si nestrhli 50,- jako poplatek za kartu, ale storno poplatku ve výši 50 kč mi tam dali, takže kartu mám přebitou o 50 kč. Prostě amatéři.

Proč KK rušíš? Nejsi spokojený?

-- 2. 7. 2013 12:24 --

jasno1 píše:Tak jsem zkusil podat žádost o KK u Citi a vzápětí mail s odkazem na předběžné schválení se zprávou: zamítnuto.
Před měsícem žádost o KK u Reifky a bez problémů. Může to nějak souviset? Je problém mít více KK? Znám několik lidí, kteří jsou na tom finančně hůře a mají KK několik.

Nemůže to mít Citi podobně jako mBank, že bez historie KK nedává?

Přesný důvod nezjistíš, je dost možný, že to nebude vědět většina lidi v Citibank. Předpokládám, že to "rozhoduje" software, který se navíc stále vyvíjí a důvod neukáže. Kdyby ukázal, tak by se potom mohli údaje v žádosti upravit a ...
Roman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rodsten 2. 7. 2013 11:54

Dělám redukci KK, nechám si jen jednu, která sice má vratku jen 1%, ale při útratě 3K Kč je zdarma. Navíc jsem potřeboval porušit karty i z důvodu výmazu z registru pro potřeby úvěru či hypotéky.
Rodsten
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filip893 2. 7. 2013 11:56

Rodstem: A to je která? AXA Club?
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka