myšpulín píše:Tak o limity se taky nebojím, pořád mi je navyšovali a teď jsem přibližně tam kde jsem byl před rokem.
Po jaké době navyšují limity? Já teda mám Citi Life zatím jenom necelý rok, ale žádnou nabídku navýšení jsem zatím nedostal. Jen přemýšlím, abych při podobných akcích v budoucnosti, když si budu žádat o různé další kreditky od Citi neskončil třeba s 5 kusy Citi Classic a na hlavní Citi Life budu mít pouze minimálních 12.000 Kč...

socerjack píše:Sipo včera staženo.Akorát nechápu ,proč se strhává pokaždé v jiný den.Mám nízký limit a musím to hlídat..Automatické navyšování jsem zakázal a ted by se mi to hodilo.
Mně se nezdá, že by to bylo pokaždé v jiný den, několik měsíců za sebou pozoruji, že to je pořád druhé úterý v měsíci (téměř jako Patch Tuesday), teda akorát jednou jsem zaznamenal jednu odchylku, kdy to odešlo v pátek - v říjnu 2013, ale to asi proto, že první úterý bylo 1. a druhé vycházelo na 8., což bylo asi brzo (rozpis chodí v noci 6. dne v měsíci).
-- 12. 2. 2014 10:25 --Nebo si to s něčím pletu a automatické navyšování šlo zakázat i tak, že se ve smlouvě zatrhl ten checkbox na poslední straně, že si nepřeji být kontaktován za účelem marketingových akcí - v tom případě to mám asi taky tak a nejde to zřejmě opětovně povolit (hlavně, že mi z banky už několikrát telefonovali o sjednání pojištění)...