Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 12. 2. 2014 08:53

franko_cz píše:
MirekM007 píše:Již se tímto formulářem či jinak někomu podařilo zrušit KK 02 v rámci akce sleva 4000 Kč?

Kdo odstupoval od smlouvy (stačilo sepsat jednu větu) tak to pro něj skončilo, kdo kartu rušil (např. výše zmíněným formulářem), tak plynou lhůty. Probíhá ještě přesvědčovací /vyhrožovací masáž po telefonu, abyste si tu výhodnou kartu nechali.

Já mám akorát obavy aby rušení O2 a Classic (převedená z té první O2) nemělo vliv na Life, kterou používám.
Plánuju je zrušit najednou a nechat jen Life.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 2. 2014 09:37

nemusis se obavat...kdyz mi volali ze CITI kuli oznameni schvaleni 02 karty se to zeptal,muzu kartu (classic nebo O2) zrusit kdykoliv bez sakci. Akorat jsem prisel o limit 12 000 u CITI life(na 02 jsem nastavil nejnizssi kred. limit, o ktery se pak snizil u Life),ale to je u mne jedno, mel jsem 100k...a dnes je vyuzitelnych aj tak jenom 50k kuli premii.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 12. 2. 2014 09:58

Tak o limity se taky nebojím, pořád mi je navyšovali a teď jsem přibližně tam kde jsem byl před rokem.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod socerjack 12. 2. 2014 10:12

franko_cz píše:
MirekM007 píše:Již se tímto formulářem či jinak někomu podařilo zrušit KK 02 v rámci akce sleva 4000 Kč?
0
Kdo odstupoval od smlouvy (stačilo sepsat jednu větu) tak to pro něj skončilo, kdo kartu rušil (např. výše zmíněným formulářem), tak plynou lhůty. Probíhá ještě přesvědčovací /vyhrožovací masáž po telefonu, abyste si tu výhodnou kartu nechali.
Je to úplně jedno,jestli odstoupíš dopisem nebo formulářem.Pokud jsi kartu nepoužíval,nemáš žádný poplatek a karta se zruší u formuláře do dvou měsíců.Já do formuláře dopsal,že odstupuji od smlouvy bla bla bla... Tak uvidíme. Sipo včera staženo.Akorát nechápu ,proč se strhává pokaždé v jiný den.Mám nízký limit a musím to hlídat..Automatické navyšování jsem zakázal a ted by se mi to hodilo.
socerjack
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fremantle 12. 2. 2014 10:20

myšpulín píše:Tak o limity se taky nebojím, pořád mi je navyšovali a teď jsem přibližně tam kde jsem byl před rokem.

Po jaké době navyšují limity? Já teda mám Citi Life zatím jenom necelý rok, ale žádnou nabídku navýšení jsem zatím nedostal. Jen přemýšlím, abych při podobných akcích v budoucnosti, když si budu žádat o různé další kreditky od Citi neskončil třeba s 5 kusy Citi Classic a na hlavní Citi Life budu mít pouze minimálních 12.000 Kč... :-))

socerjack píše:Sipo včera staženo.Akorát nechápu ,proč se strhává pokaždé v jiný den.Mám nízký limit a musím to hlídat..Automatické navyšování jsem zakázal a ted by se mi to hodilo.

Mně se nezdá, že by to bylo pokaždé v jiný den, několik měsíců za sebou pozoruji, že to je pořád druhé úterý v měsíci (téměř jako Patch Tuesday), teda akorát jednou jsem zaznamenal jednu odchylku, kdy to odešlo v pátek - v říjnu 2013, ale to asi proto, že první úterý bylo 1. a druhé vycházelo na 8., což bylo asi brzo (rozpis chodí v noci 6. dne v měsíci).

-- 12. 2. 2014 10:25 --

Nebo si to s něčím pletu a automatické navyšování šlo zakázat i tak, že se ve smlouvě zatrhl ten checkbox na poslední straně, že si nepřeji být kontaktován za účelem marketingových akcí - v tom případě to mám asi taky tak a nejde to zřejmě opětovně povolit (hlavně, že mi z banky už několikrát telefonovali o sjednání pojištění)... :/
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod hawkins.j 13. 2. 2014 08:01

Tak jsem minule utery pozadal take o O2 City kartu, predbezne byla schvalena, ale vcera mi prisel dopis ze jsem byl odmitnut z internich duvodu banky. Na infolince jsem se duvod nedozvedel ze to pry ani nevedi. Povedlo se nekomu zjistit duvod odmitnuti?
hawkins.j
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hongmi 13. 2. 2014 08:11

Pred par lety mi Citi take kreditku zamitla, kdyz jsem se snazil zjistit duvod, tak jsem se dozvedel, ze o sdeleni duvodu zamitnuti jde piseme pozadat, za odpoved si ale uctuji poplatek nekolik stokorun. Tak uz jsem po tom nepatral.
hongmi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hawkins.j 13. 2. 2014 09:16

Diky, tak to na to taky kaslu.
hawkins.j
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod franko_cz 13. 2. 2014 09:35

Dá se v IB citi nastavit, abych viděl v jednom uživatelském účtu všechny svoje citi kreditky (mám dvě) nebo je nutné na každou se přihlašovat zvlášť?
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 13. 2. 2014 10:19

Jo tohle mi taky vadí, že se dá přihlásit vždy jen k jedné kreditce teď když už mám vlastně 4.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod vklatil 13. 2. 2014 11:27

hawkins.j píše:Tak jsem minule utery pozadal take o O2 City kartu, predbezne byla schvalena, ale vcera mi prisel dopis ze jsem byl odmitnut z internich duvodu banky. Na infolince jsem se duvod nedozvedel ze to pry ani nevedi. Povedlo se nekomu zjistit duvod odmitnuti?

Já když jsem žádal o kartu tak jak jsem později zjistil nedovolali se do práce (asi si chtěli ověřit mzdu) - telefon vzal kolega a řekl jim, že nemá požadované informace. Potom mi přišlo poštou zamítnutí.
Žádal jsem asi po roce znova a dovolali se na účetní, ta jim to odsouhlasila a kartu mi dali.
Z toho jsem vydedukoval, že žádost zamítají, když se nedovolají do práce, nebo člověk bydlí v regionu s vyšší nezaměstností.
Když si o kartu žádala švagrová z Karlových Varů tak přesto, že je vdaná, má děti, slušný příjem, dlouho pracuje u firmy, žádný záznam v registrech, má nemovitost a online jí to zamítli....
vklatil
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hongmi 13. 2. 2014 15:13

Nojo, zadny zaznam v uverovych registrech. ;-)
hongmi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 13. 2. 2014 15:14

Tak u mě nikdy do práce nevolali, protože jsem jim tam jako telefon do zaměstnání uvedl vždy svoji linku v práci. :D
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod lumbur 14. 2. 2014 05:49

Za jak dlouho Vám vyřídili tu záruku nejnižší ceny ?
lumbur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fremantle 14. 2. 2014 07:17

Do druhého dne napíšou e-mail/SMS, že uplatnění přiznávají a pak to zpravidla jde do nejbližšího vyúčtování.
fremantle
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka