Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
daviecz píše:Kratky dotaz:
Podaval jsem zadost na zvyseni kreditniho limitu, jka dlouho trva vyrizeni? Uz to budou skoro dva tydny a nikdo se zatim neozval, ani nevim jestli to vubec dostali...
D.
__Pavel píše:@ bufalobil
Takže jsi ve stavu čekání na nějaký formulář s výpovědí co ti pošlou? Já jsem připraven, jen co budu mít mobil v kapse, odeslat doporučeně vyplněný http://www.citibank.com/czech/gcb/perso ... ypoved.pdf a hotovo. Nejradši bych to celé jen naskenoval a poslal jim to mailem, ale nevím jak by to strávili.
hongmi píše:I kdyz SIPO strhnou dnes, tak stejne se ukaze v historii transakci az zitra ne?
MirekM007 píše:Již se tímto formulářem či jinak někomu podařilo zrušit KK 02 v rámci akce sleva 4000 Kč?
fremantle píše:hongmi píše:I kdyz SIPO strhnou dnes, tak stejne se ukaze v historii transakci az zitra ne?
V IB se stav historie transakcí aktualizuje před v noci, někdy mezi 22 hod. a půlnocí, já už stržené SIPO v historii transakcí třeba nyní vidím (mám ale do 25.000 Kč, platím pouze své výdaje, nemám "dummy" transakce) a hned lze třeba i čerpat prémie.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků