Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Thom 11. 2. 2014 12:39

Ještě se nestrhlo.
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod hongmi 11. 2. 2014 13:06

Asi ho strhnou dnes.
hongmi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eR99 11. 2. 2014 15:55

daviecz píše:Kratky dotaz:

Podaval jsem zadost na zvyseni kreditniho limitu, jka dlouho trva vyrizeni? Uz to budou skoro dva tydny a nikdo se zatim neozval, ani nevim jestli to vubec dostali...

D.

Pokud si správně vzpomínám, tak to byla záležitost cca na dva týdny. Doporučuji zavolat a poptat se v jakém stádiu tvoje žádost je.
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iguka 11. 2. 2014 16:28

tak jak to vypadá se SIPem? máte už za únor strhnuto? já pořád nic. Samozřejmě myslím ty, co mají nastaveno nad 25 tis.
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Thom 11. 2. 2014 18:02

Mně to chodí až tak kolem 19.h, když se to strhne. Klííííd :-D
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod hongmi 11. 2. 2014 18:47

I kdyz SIPO strhnou dnes, tak stejne se ukaze v historii transakci az zitra ne?
hongmi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 11. 2. 2014 20:41

Už se strhlo.
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 11. 2. 2014 21:00

Před chvilkou mě CitiAlert hlásil SIPO.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 11. 2. 2014 21:11

dnes poslána výpověď v rámci 14 denní lhůty..smlouvu jsem podepsal 30.1.2014, takže by se mělo vše stihnout.. jsem zvědav jestli se vůbec ozvou nebo budu muset opět ověřovat zrušení KK, jako minulý rok při rušení Citi life :-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod hongmi 11. 2. 2014 21:17

Thom píše:Už se strhlo.

Vic nez 25000 ?
hongmi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 11. 2. 2014 21:28

Tolik nemám, já strhávám jen skutečné platby, neposílám si sem tam, takže mi stačí půlka :-P
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM007 11. 2. 2014 23:09

__Pavel píše:@ bufalobil
Takže jsi ve stavu čekání na nějaký formulář s výpovědí co ti pošlou? Já jsem připraven, jen co budu mít mobil v kapse, odeslat doporučeně vyplněný http://www.citibank.com/czech/gcb/perso ... ypoved.pdf a hotovo. Nejradši bych to celé jen naskenoval a poslal jim to mailem, ale nevím jak by to strávili.

Již se tímto formulářem či jinak někomu podařilo zrušit KK 02 v rámci akce sleva 4000 Kč?
PS: nedělám ze sebe agenta 007, jen čekám na uvolnění aliasu MirekM ...
MirekM007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 11. 2. 2014 23:21

hongmi píše:I kdyz SIPO strhnou dnes, tak stejne se ukaze v historii transakci az zitra ne?

V IB se stav historie transakcí aktualizuje před v noci, někdy mezi 22 hod. a půlnocí, já už stržené SIPO v historii transakcí třeba nyní vidím (mám ale do 25.000 Kč, platím pouze své výdaje, nemám "dummy" transakce) a hned lze třeba i čerpat prémie.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod franko_cz 12. 2. 2014 07:55

MirekM007 píše:Již se tímto formulářem či jinak někomu podařilo zrušit KK 02 v rámci akce sleva 4000 Kč?

Kdo odstupoval od smlouvy (stačilo sepsat jednu větu) tak to pro něj skončilo, kdo kartu rušil (např. výše zmíněným formulářem), tak plynou lhůty. Probíhá ještě přesvědčovací /vyhrožovací masáž po telefonu, abyste si tu výhodnou kartu nechali.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod hongmi 12. 2. 2014 08:49

fremantle píše:
hongmi píše:I kdyz SIPO strhnou dnes, tak stejne se ukaze v historii transakci az zitra ne?

V IB se stav historie transakcí aktualizuje před v noci, někdy mezi 22 hod. a půlnocí, já už stržené SIPO v historii transakcí třeba nyní vidím (mám ale do 25.000 Kč, platím pouze své výdaje, nemám "dummy" transakce) a hned lze třeba i čerpat prémie.

To ja mam take pod 25000, ale zajima me, jestli to nekome proslo i nad 25000 Kc.
hongmi
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka