Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vklatil 5. 6. 2014 09:26

Já mám Mall a žádal jsem přes Onadnes o Life a zamítli mi ji z důvodu vlastnictví karty stejného typu - alespoň to mi napsali dopisem po podepsání smlouvy kurýrovi.
vklatil
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kiulamatino 5. 6. 2014 11:44

Dobrý den ve spolek, když bych zažádal o kartu přes program Ona Dnes s bonusem 3000,-kč jaké jsou tam podmínky? Nějak se mi nechce věřit, že banka připíše jen tak 3000,-?

Díky předem za vysvětlení
kiulamatino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod filip893 5. 6. 2014 11:50

Pokud nemáš jinou KK od CitiBank typu Citilife, tedy Citilife, Mall, Broker Consulting, pak má smysl žádat. Pokud ti ji schválí a tu ji aktivuješ, pak skutečně máš nárok na 3k Kč, bez dalších podmínek. Prémii nevyplácí Citibank, ale společnost, přes kterou žádáš na onadnes o KK. V podstatě to je nákup osobních údajů za účelem dalších marketingových akcí.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod D.roak 5. 6. 2014 11:51

Po jaké době po neúspěšné žádosti jste žádali znova? Díky
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 5. 6. 2014 14:57

Citi v tom má nějakej hokej. Minulý čtvtek poslali manželce smsku a mail, že jí do 24 hodin bude kontaktovat kurýr ohledně domluvení schůzky, za týden nic. Nestalo se vám to taky? Co dělat?
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod D.roak 5. 6. 2014 17:12

Nevím mě prišel mail bude vás kontaktovat kurír. Ale tedka nic kurýr volal hned tak jsem zvědaví
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fanyn3 5. 6. 2014 20:30

Tak na dotaz zda mohu dostat Citi MALL ke stávající Citi Life:

dekujeme za Vasi zpravu. O kreditni kartu Citi Mall.cz
muzete zazadat i v pripade, ze jiz vlastnite kartu Citi
Life.
V pripade jakykoliv dotazu nas nevahejte kontaktovat

No a čemu mám včil věřit, je to stejný typ KK, nebo není? Má někdo tyto dvě KK?
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 6. 2014 20:53

Několik z nás mělo vydané tyto dvě KK současně, problém u většiny ovšem nastal při žádosti o novou Citi Life, když Mall již měli vydanou. Při žádosti o Mall při vydané Life se potíže se zamítáním moc nevyskytovaly. Zkus a uvidíš.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 5. 6. 2014 20:59

Selským rozumem, proč někdo potřebuje Life a Mall zároveň? Všechny výhody jsou identické. Takže bych se nedivil, aby to začali vyhodnocovat jako nežádoucí vychytralost a zamítat takové žádosti.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Taki 5. 6. 2014 21:03

Protože 2000<5000>3000
Taki
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 6. 2014 21:16

Anebo protočí více než 50 tisíc na jedné kartě a může dále využívat vratku i z druhé KK. :nenapadne
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 5. 6. 2014 21:24

manzelce prave zamitli mall KK(dopis), protoze vlastni Life(OnaDnes)...

nevim, zda u mne jit do posledniho kola-zmenit mall + life na classic a zazadat o Life Onadnes...moc se mi nechce
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod fanyn3 5. 6. 2014 21:46

Díky za názory.
Ano, mám v plánu pár větších plateb a ty 2000 se taky neztratí.

myšpulín: nevím, proč takovým tónem, když je máš taky.
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 5. 6. 2014 21:53

No já mám počtvrté onalife zamítnutou, tentokrát jsem zkusil i s pojištěním, jak tu někdo psal, ale bohužel. Takže váhám, zda a) mall (jediná karta, kterou teď mám) dát na classic a požádat v GE, abych měl v mezičase aspoň 1% vratku nebo b) mall zrušit, spoléhat na to, že akce na idnesu bude opět prodloužena a pokud ne, tak výpověď stáhnout nebo c) udělat to úplně jinak nebo d) už se na to vykašlat :D
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jack111 5. 6. 2014 22:24

fanyn3 píše:Tak na dotaz zda mohu dostat Citi MALL ke stávající Citi Life:

dekujeme za Vasi zpravu. O kreditni kartu Citi Mall.cz
muzete zazadat i v pripade, ze jiz vlastnite kartu Citi
Life.
V pripade jakykoliv dotazu nas nevahejte kontaktovat

No a čemu mám včil věřit, je to stejný typ KK, nebo není? Má někdo tyto dvě KK?

Jak zněl dotaz? Odpověď není o dostání karty, ale je o žádosti. Zažádat samozřejmě můžeš s čímkoliv, kdykoliv, jakkoliv.
Jack111
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka