Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod iguka 5. 6. 2014 22:44

wit.cz píše:No já mám počtvrté onalife zamítnutou, tentokrát jsem zkusil i s pojištěním, jak tu někdo psal, ale bohužel. Takže váhám, zda a) mall (jediná karta, kterou teď mám) dát na classic a požádat v GE, abych měl v mezičase aspoň 1% vratku nebo b) mall zrušit, spoléhat na to, že akce na idnesu bude opět prodloužena a pokud ne, tak výpověď stáhnout nebo c) udělat to úplně jinak nebo d) už se na to vykašlat :D

viděl bych to na d), nech si mall s 2% vratkou, riskuješ, že pak od nich dostaneš prd :D
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fanyn3 5. 6. 2014 22:48

Jack111 píše:
Jak zněl dotaz? Odpověď není o dostání karty, ale je o žádosti. Zažádat samozřejmě můžeš s čímkoliv, kdykoliv, jakkoliv.

Vždyť to píšu v první větě.
Jasně, dáma odpověděla sice pravdivě, ale vyhýbavě.
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eR99 5. 6. 2014 23:22

Nyní mi končí rok vedení KK Citi Life. Zvažuji převést Life na Classic a zažádat o Mall.cz s bonusem za založení 2000 CZK.
V případě, že mi Mall.cz s bonusem 2000 CZK (opět) nedají, tak Classic převedu na Mall.cz.

Co říkáte na toto řešení? Má to smysl s vidinou kladného výsledku zkusit? Nabízí se něco elegantnějšího?
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 5. 6. 2014 23:51

V případě, že mi Mall.cz s bonusem 2000 CZK (opět) nedají, tak Classic převedu na Mall.cz.

Prevod na MALL z jineho typu karty uz je ale bez bonusu, to doufam vis.

A take pozor na prevod z Life na Classic co se tyka ztraty dosud nashromazdenych bonusu, uz se o tom zde psalo, ze je treba jeste pred prevodem vybrat bonusy, jinak o ne prijdes.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 6. 2014 07:15

iguka píše:
wit.cz píše:No já mám počtvrté onalife zamítnutou, tentokrát jsem zkusil i s pojištěním, jak tu někdo psal, ale bohužel. Takže váhám, zda a) mall (jediná karta, kterou teď mám) dát na classic a požádat v GE, abych měl v mezičase aspoň 1% vratku nebo b) mall zrušit, spoléhat na to, že akce na idnesu bude opět prodloužena a pokud ne, tak výpověď stáhnout nebo c) udělat to úplně jinak nebo d) už se na to vykašlat :D

viděl bych to na d), nech si mall s 2% vratkou, riskuješ, že pak od nich dostaneš prd :D

jak jsem jiz psal, kdyz uz mate kartu od citi, muzete prevadet na jine typy do aleluja. Ja snad prevedl jednu kartu 3x, druhou 2x, a mozna premenim obe karty opet. Takze ja bych zmenil mall na classic, pozadal o onadnes a kdyz zamitnou tak o mall. A kdyz ani to nevyjde, zmenil bych classic na life/mall...akorat ten prechodny cas bude bez bonusu
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod iguka 6. 6. 2014 07:23

to wit.cz

jo, to je vlastně pravda, budeš mít pojistku v té classic kartě, tzn. kdyby ti náhodou mall nedali, tak si classic převedeš zpátky na jakoukoliv vracecí kartu.
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eR99 6. 6. 2014 08:10

Zedna1:
Obě zmíněné skutečnosti mi jsou známi. Pracuje se na posledních 500 prémiích a poté zahájím škatulata. I přesto děkuji za upozornění.
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod malejarda 6. 6. 2014 08:11

fanyn3 píše:Tak na dotaz zda mohu dostat Citi MALL ke stávající Citi Life:

dekujeme za Vasi zpravu. O kreditni kartu Citi Mall.cz
muzete zazadat i v pripade, ze jiz vlastnite kartu Citi
Life.
V pripade jakykoliv dotazu nas nevahejte kontaktovat

No a čemu mám včil věřit, je to stejný typ KK, nebo není? Má někdo tyto dvě KK?

Zazadat muzes o cokoliv a kdykoliv, jestli tvoji zadost schvali, ale neni jiste nikdy.
malejarda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod refedr 6. 6. 2014 08:45

Správně, klidně můžeš žádat i kurýrku o ruku. :love:
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod D.roak 6. 6. 2014 09:20

City má pěkné kurýrky.
Škoda že nepřijedou také s zprávou o zamítntí to by mě méně štvalo
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod powery 6. 6. 2014 09:27

Možná čím hezčí kurýrka, tím horší výsledek. U mě byl starej fousatej kurýr a karta schválená ;)
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 6. 6. 2014 10:15

Ke mě teda mediaservis (Citi s tou žádostí prakticky nic němá do doručení podepsané žádosti od kurýrní služby bance) ještě kurýrku nikdy neposlal, a to za posledního půl roku ke mně měli asi 5 výjezdů. :-)
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod D.roak 6. 6. 2014 11:39

powery píše:Možná čím hezčí kurýrka, tím horší výsledek. U mě byl starej fousatej kurýr a karta schválená ;)

Tak snad ke mě přijede pro změnu fousatý kurýr a bude karta schválena

-- 6. 6. 2014 10:41 --

fremantle píše:Ke mě teda mediaservis (Citi s tou žádostí prakticky nic němá do doručení podepsané žádosti od kurýrní služby bance) ještě kurýrku nikdy neposlal, a to za posledního půl roku ke mně měli asi 5 výjezdů. :-)

Ke mně zatím jenom jednou kuryrka Mediaservisu ( S papíri od CITI).
Tak to se citi asi prohnula když k tobě platila 5 kurýrů
Ahoj
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 6. 6. 2014 21:11

U mě byl bělovlasý pán o berlích 2x, kurýrka brunetka s fialovou károu 2x a jeden zatím ničím nezapamatovatelný chlápek
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod avathar 9. 6. 2014 10:12

Zdravím, čekám od 28.5. A 1.6. platbu z Alzy, stále nic, má někdo podobný problém? Tentokrát je to i docela velký balík najednou :-(
avathar
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka