Lidovci mají jasno co je lichva

Spotřebitelské úvěry, kreditní karty, leasing

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 4. 2009 08:26

4honza: no, já mám docela strach. Protože snížení úroků z vkladů by se státu momentálně dost šiklo :(
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 5. 4. 2009 08:29

PatrikChrz: Moc si ty úroky bereš... tak si ty prašule přesuneš do Německa, nebo do Rakouska, kde 3% zaručeně dostaneš. Jen si pohlídej směnný kurz, abys neprodělal. Ale jak tuhle prohlásil kdesi zpovídaný analytik ČSOB, tak i kurz 27 Kč za Euro je dobrý, protože bude ještě horší.
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod Noxik 5. 4. 2009 11:23

PatrikChrz: Tim co je ve svete bezne, bych se za tak neridil. Staci se podivat, kam nas ty veci bezne ve svete dovedly. BTW: Neni tomu jeste ani stoleti, co ve Starem svete (minena Evropa) bylo bezne heilovat. Ona nas historie nauci, az si z ni zas nekdo vybere, co se mu bude hodit do kramu.
Noxik
Diskutér

Odeslat příspěvekod 4honza 5. 4. 2009 21:42

PatrikChrz píše:4honza: no, já mám docela strach. Protože snížení úroků z vkladů by se státu momentálně dost šiklo :(

Mozna to spolu souvisi neprimo, ale ti, co o tom mluvili (lidovci), tomu za mak nerozumi.

Pominu-li, ze zastropovani uroku nic neresi, tak predevsim prvotni problem je velka financni negramotnost velke casti populace, ktera vidi jenom cifru "mesicni splatka" a to je vsechno.

Pak jsou tady firmy, ktere do jiste miry "parazituji" na spatne financni moralce a financni negramotnosti tech lidi. Tohle podnikani i kdyz neni nelegalni, tak je dost neeticke, ale jestli tohle je spravna snaha, jak s tim neco delat, o tom pochybuju. Nektere firmy se posunou do mene legalniho prostredi, ale ucinek o moc lepsi nebude.

Jinak 20% podle me neni lichva, i kdyz bych si za takovy urok nikdy nepujcil v normalni situaci.
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod Petr1968 7. 4. 2009 20:09

ROFL, ROTFL Rolling On (The) Floor Laughing válím se po podlaze smíchy
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Předchozí stránka