Úvěr od jaké společnosti je nejvýhodnější

Spotřebitelské úvěry, kreditní karty, leasing

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Smurfik 16. 6. 2014 14:05

Zajímavé, jak někteří jedinci tady stále dokola doporučují Equa, to ta banka už nemá na reklamu a platí brigádníky na fórech?
Smurfik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 16. 6. 2014 14:20

fremantle píše:Zuno určitě ne, pro úvěry pod 50.000 Kč vychází z bank asi nejhůře, mají asi nějakou speciální přirážku za malé půjčky
....

Zuno od jistého data rozděluje půjčky na Půjčka (nad 50 000 Kč) a Rychlá půjčka (do 50 000 ks).
Ta je ale drahá (24%), chtěli konkurovat různým Providentům a pod.
anonymni

Odeslat příspěvekod MarkyM. 16. 6. 2014 20:26

Smurfik píše:Zajímavé, jak někteří jedinci tady stále dokola doporučují Equa, to ta banka už nemá na reklamu a platí brigádníky na fórech?

Bohuzel uz davno nemam vek na to, abych delala brigadu.... Jen mam u Equa ucet a jsem s nima spokojena. Tady se lidi casto ptaji na doporuceni, tak pisu sve zkusenosti. Driv jsem byla u jedne velke banky a tu bych rozhodne chvalit nemohla.
MarkyM.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 16. 6. 2014 21:32

Zuno je úplně stejný bordel jako mateřská RB...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 17. 6. 2014 04:58

Smurfik píše:Zajímavé, jak někteří jedinci tady stále dokola doporučují Equa, to ta banka už nemá na reklamu a platí brigádníky na fórech?

Ne, budeme to dělat zadarmo. Být placeným diskutérem je fajn. :D
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod itstan 28. 6. 2014 17:01

Door Financial jestli chceš konkrétní název. http://doorfinancial.com/ Mají přátelský servis )))) Máš tam čas na rozhodnutí, ano či ne.
itstan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mobilman 1. 7. 2014 09:11

no parada ty sazby, lichva jak vysita vcetne splatek kazdy tyden, do neceho takoveho se muze upsat snad jen blazen nebo clovek v nouzi (coz je z principu taky spatne)
mobilman
Nadšenec

Předchozí stránka