Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
astrapa píše:Já se ptám jako dlužník, přišlo mi zajímavých inzerovaných 3,99 % pro refinancování a prodloužili dobu splácení na 8 let
Milí investoři,
ta magická chvíle konečně přišla! Tržiště je doslova napěchováno příběhy až k prasknutí. Proto horká zpráva pro vás - během dneška pouštíme další vlnu investorů, tentokrát větší.
Na tržišti jsou stále půjčky, které jsou od velmi dobrých zákazníků. Super příběhy se zajímavým účelem i s atraktivními úroky. Mrkněte na https://app.zonky.cz/#/marketplace/
Dáváme vám vědět dopředu, abyste si měli možnost ještě přihodit, než se dostanou do hledáčku investorských nováčků
Kdybyste cokoliv potřebovali, můžete psát na info@zonky.cz, nebo volat 800 449 999, ihned odpovíme.
Hezký den
Tým Zonky
astrapa píše:Při rozložení na 8 let není 2 % velkou překážkou. Mám úvěr se zůstatkem 450.000 Kč na úrok 5,9 % a kdybych refinancoval na 3,99 %, vycházelo by to celkově stále méně i s tímto 2% poplatkem (9000 Kč). Koukám ale v přehledu žádostí, že k investici - logicky - lákají jen úvěry zhruba od 8 %. O úvěry s 3,99% a dlouhou splatností investoři - logicky - zájem nemají i když je rating úvěru A++
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků