Cim dal tim vic me jebe reporting Zonky. Provedli nejaky upgrady, ale zasadni cast mi prijde jako peknej bullshit - vsichni dluznici co vyhlasili napr. insolvenci, tak jim prestala nabihat castka v prodleni (nedejboze aby se cela oznacila jako zesplatnena). Tz. celej reporting je nalakovanej naruzovo a oni se tim muzou chlubit v newsletteru.
Priklad - mam dluznika 84 mesicu, investice 1000, 60 splaceno, 71 po splatnosti - ALE je v prodleni 277dni a byla mu schvalena insolvence, takze splaci jen co muze. Ale report hlasi hezky 71Kc z jistiny po splatnosti. Jebat takovyhle cisla.
K tomu zavreni diskuzi 14dni po zainvestovani. Chapu, ze nekteri investori byli verbalne agresivni, ale prijde mi lepsi "zabanovat" konkretni lidi (zvlast kdyz registrace je na obcanku) nez vsechny. Spis mi prijde, ze nechteli aby spolu mohli investori a dluznici komunikovat - pod jednou pujckou jsem mel zajimavou diskuzi kdy dluznik byl v prodleni, ale nedelal mrtvou rybu, cile s investorama komunikoval a tvrdil, ze Zonky (oproti marketingovym slibum) mu neumoznilo domluvit se na splatkovym kalendari pote, co se jeho podnikani dostalo do problemu a tvrdosijne trva na puvodnich splatkach (coz vyusti v insolvenci).
Za me - pravdepodobne exit Zonky a jdeme na Bondster.
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;