Jak čerpat finance z kreditní karty?

Spotřebitelské úvěry, kreditní karty, leasing

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 2. 2020 09:59

...vypadá to, že se rýsuje nová možnost:

https://www.idnes.cz/technet/audio-foto ... -video_nyv

Pamatujete ještě, když nějaký výrobce telefonů (Huaweii?) půjčoval telefony za vratnou zálohu ve své firemní prodejně Na Poříčí? :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod ripper6 8. 2. 2020 13:10

A co je tak na tom zajmaveho? Myslis ciste zkouseni te technologie? :)
Pokud to zdarma zapujceni, tak to prece davno mas ne? Uz dnes muzes koupit za 100k TV do bytu, vyzkouset nekde i az 1 mesic a vcas ji vratit a vetsinou ti vrati penize :-)
Leda ze bys mel vymyslenou akci, kde nepotrebuje clovek dat zadne penize a na OP mu pujci treba TV Samsunng 8K v hodnote 200 000kc :D
btw technologie je to jen pro lidi co maji doma bilou stenu, jinak je nepouzitelna :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod S474N 8. 2. 2020 13:59

ripper6: opravdu? A na to si prisel jak? Ja takovou TV doma mam a normalne si tam v menu nastavim, jakou barvu ma stena a ono si to samo prepocita, aby barevne podani odpovidalo.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 8. 2. 2020 17:36

Já mám stěnu oranžovou a za Boha to nedokážu nastavit, aby bílá byla byla opravdu bílá.
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suram 8. 2. 2020 17:53

Tak přemalovat.
suram
Diskutér

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 8. 2. 2020 18:09

O tom satan ale nic nepsal...
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suram 8. 2. 2020 18:37

Asi nemá oranžovou stěnu.
suram
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 8. 2. 2020 20:24

S474N: Cetl jsem to ve foru od lidi, ze sice blikatko to je pak jak z trznice, ale ten efekt nic moc, pokud nema dotycny uzivatel bilou stenu a nebo svetlejsi.
Treba hadam a nebudu daleko od pravdy, ze to na cernou zed asi mit moc efekt nebude :D
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod redhaven 9. 2. 2020 09:11

Myslím že v době kdy má min třetina lidí problémy se spánkem a další poruchy je přidávání další blikající bedny do bytu kontraproduktivní, jen zvyšuje míru zamoření prostoru elektronickým světelným a elektronickým smogem. Většina lidí dnes kouká i ve firmě do různých displejů, navíc každé elektronické domácí zařízení svým zahříváním odpařuje do svého okolí koktejl stovek chemikálií což má zcela jistě negativní dopad při času jaký trávíme v bytech.
redhaven
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod taylor729 10. 2. 2020 00:42

Jestli tim blikatkem myslis televizi jako takovou, tak souhlas. TV s ambilight vs klasicka naopak zvysi zrakovy komfort pri sledování.
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 15. 2. 2020 12:10

redhaven: je to pravda, at kazdej zkusi na mesic navstevu pralesa (coz dnes jde i mozna na 14dnu v poho) bez pristroju a pak az prijede a zacne chodit do prace povi rozdil :)
Jenze ve meste mezi betonem to jde hur a clovek tak ty pristroje chce, protoze nema kolem ty vjemy co by jinak mel mit.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod evelista 13. 5. 2020 11:21

čau lidi, jaký mate nastaveny maximalni limit ku vasi kreditni karte?

ja uvazuji zda je normalni mit treba na kreditce rekneme 400k czk, nevim zda to v bance daji (chapu zelezi na moje prijmy) ale jsem tedka v situaci ze nechci byt limitovan, mate nekdo podobnej limit co si predstavuji? jde to vubec na kk v cz podminkach?

dik
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dr.D 13. 5. 2020 11:27

Pokud jsi bonitní není to problém... Sám jsem měl KK Citi/RB na 300k.
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mlrs 13. 5. 2020 11:42

jo pokud na to dosahnes bonitne, tak by nemel byt problém
co jsem videl, tak často byva limit 300k, ale i 500k se da sehnat - jen teda clovek bude muset dolozit odpovídající prijmy - tzn mit minimalne volne cash flow ve vysi 3-5% z toho limitu + mozna nejaky další požadavek na bonitu (kazda banka bude mit jinak)
mlrs
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 13. 5. 2020 12:01

Teď je zrovna asi nejhorší doba na to chtít navyšovat limit na kreditce, banky začínají velmi zvažovat komu schválí úvěrový produkt.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka