ČSOB premium kreditní karta bez doložení příjmu

Spotřebitelské úvěry, kreditní karty, leasing

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Maor765 6. 6. 2024 09:33

Letos jsem si založil ČSOB prémium, ale bohužel než jsem si založil KK, tak jsem dal v práci výpověď a založil si živnost.

Při žádosti o KK po mě banka chtěla doložit potvrzení o příjmu od zaměstnavatele nebo že si mám počkat až dostanu předschválený limit.
Teď už mám předschválený limit, ale při žádosti o KK po mně chtějí doložit příjem daňovým přiznáním.

Nikdy jsem neměl žádné úvěry, jen kreditky u jiných bank a řádně splácené.
Je vůbec šance, aby mi čsob kreditku dala?
Maor765
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PULPANM 6. 6. 2024 11:56

Dělají obstrukce. Já v žádosti o navýšení na 250K poslal všechny údaje a je tam možnost doložení příjmu přes pohyby na účtu.
Vidí, kolik mi chodí pravidelně výplata za rok, 2, 10, a stejně chtěli doložit výplatní pásku.
Tu ale nemám, takže k navýšení limitu KK nedošlo.
Je to podobné, jak se tady psalo ohledně změny podmínek - příjem + 60 tis Kč/měs---proč, když za rok je ta částka daleko vyšší i když ne vždy je to měsíčně +60 tis Kč
Nesmyslné podmínky
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 6. 2024 11:59

Pokud to nemusi byt KK ČSOB, zkusil bych KK SkipPay.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Maor765 6. 6. 2024 12:30

Já tu KK chtěl, protože to premium bez ní nedává smysl.

Letos jsem zvyšoval limit u FIO KK a nikdo nic nechtěl, ani neotravovali telefonem.
Maor765
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xls 6. 6. 2024 13:07

Největší sranda je, že mi to nabízí navýšení o 150 tisíc. Když zadám i jen navýšení o 10-20 tisíc, tak to automat hnedka zamítne (bez vyžadování nějakých papírů). A takhle to funguje poslední roky, už jsem to u nic i reklamoval, ať to nenabízejí, když to nechtějí dát.

Přitom ještě před pár lety to fungovalo bez problémů, dali mi celé prémium vč. kk na základě 1 telefonátu bez dokládání čehokoli - zavolal jsem tam, abych se jen na něco zeptal.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 6. 6. 2024 13:49

Buď dostali pokutu za nedostatečné prověřování schopnosti splácet danou výši rámce, nebo je to reakce na ty přeposílače, kdy takhle odfiltrují aspoň ty bez doložitelných příjmů / s nízkými příjmy.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 6. 2024 15:21

u mne také automatem zamítnuto navýšení limitu - okamžitě. Ale nedivil bych se, kdybych u nich měl černý puntík. Při akci Axy jsem přes Coolkarty protáhl přes 100 000 000 korun.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod marecek29 6. 6. 2024 16:42

V říjnu jsem zakládal ČSOB prémium,bankéřka se jen podívala na telefonu do mého George na jednu příchozí výplatu a KK jsem hned dostal.
Po 6 měsících navýšení na 250 000.
Na účet mě výplata nechodí,používám ho jen na vklady a výběry z bankomatu.
marecek29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Maor765 6. 6. 2024 17:42

Tak to asi fakt utahujou šrouby.
Maor765
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xls 6. 6. 2024 19:39

To není utahováním šroubů, ale nesmyslnýma požadavkama. Mzda je v podstatě to jediné, co zohledňují. Já zase preferuju příjmy z kapitálového majetku, ty se i málokdy dostanou do přiznání.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 6. 2024 19:56

U důchodců jen důchod a vůbec je nezajímá, že máte ještě zaměstnání na plný úvazek se smlouvou na dobu neurčitou a mzdou vyšší než starobní důchod (ČS).
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník