Půjčka na auto

Spotřebitelské úvěry, kreditní karty, leasing

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Pecuch 7. 7. 2005 22:53

Zdravím,
chtěl bych se zeptat na půjčku ke koupi auta, popř. spotřebitelský úvěr, i účelový, částka kolem 70.000 Kč. Můj problém je v tom, že pracuji na ŽL a nemám ještě daňové přiznání, ale pravidelný příjem ano. Existuje nějaká banka (ne lichva viz. Provident apod.) která nepožaduje potvrzení o výši příjmů od zaměstnavatele? Mohl bych dodat třeba výpis z účtu, ale potvrzení ne.
Díky Radek Joch
Pecuch
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Návštěvník 8. 7. 2005 19:21

no myslim že česká spořitelna .....
ale za nic neručim....... :wink:
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Manli2 8. 7. 2005 19:24

Anonymous píše:no myslim že česká spořitelna .....
ale za nic neručim....... :wink::/quote]

anonym :!: japato :?: dit sem přihlášenej :shock: :?
Manli2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mobilman 10. 7. 2005 02:03

u sporitelny je potreba pro uver bez potvrzeni nutne aby na ucet u CS chodila vyplata alespon poslednich pul roku, musi to byt od stejneho zamestnavatele. jinak je potvrzeni nutne, stejne tak v pripade kdy si to banka (prestoze podminky splnujete) sama vyzada
mobilman
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pecuch 11. 7. 2005 01:12

Díky za reakce. Dneska jsem byl v jednom autobazaru a prodejce říkal, že když si u nich koupím auto, tak mě zařídí úvěr bez potvrzení příjmu, že je to prý normal praxe. To bude asi řešení pro mě.
Pecuch
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mobilman 11. 7. 2005 12:13

Pecuch píše:Díky za reakce. Dneska jsem byl v jednom autobazaru a prodejce říkal, že když si u nich koupím auto, tak mě zařídí úvěr bez potvrzení příjmu, že je to prý normal praxe. To bude asi řešení pro mě.s/quote]

urcite to vite ale radeji vas i ja upozornim aby jste si preclive precetl s kym tu uverovou smlouvu vlastne uzavirate a jake jsou vsechny podminky (poplatky za zmeny, ukonceni smlouvy, predcasne predplaceni, datum splatnosti, zajisteni ap.).

bezna praxe je u solidni leasingovky/banky prijem dolozit, nikoli jak tvrdite vy ze bezne je nic nedokladat. nato bych si prave dal pozor...
mobilman
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Paul Atreides 11. 7. 2005 13:20

mobilman píše:
bezna praxe je u solidni leasingovky/banky prijem dolozit, nikoli jak tvrdite vy ze bezne je nic nedokladat. nato bych si prave dal pozor...

U leasingu take zalezi na tom, jak vysokou akontaci mate. Jestlize zaplatite ihned napr. 50% vozu, jste povazovan za dostatecne solventniho a udaje o prijmu nemuseji byt vyzadovany.
Paul Atreides
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mobilman 13. 7. 2005 21:38

Paul Atreides píše:
mobilman píše:

U leasingu take zalezi na tom, jak vysokou akontaci mate. Jestlize zaplatite ihned napr. 50% vozu, jste povazovan za dostatecne solventniho a udaje o prijmu nemuseji byt vyzadovany.

to jiste, ale nemam pocit ze by to byl tento pripad. leda ze by "bezna praxe" doho dotycneho bazaru byli sami bonitni klienti, naprosta vetsina leasingu je ale uzavirana s minimalni splatkou nebo jen o neco vyssi (10-30%)
mobilman
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Deny 14. 7. 2005 14:19

Přešně tuhle otázku jsem pokládal např. GE Money (jednalo se mi asi o 80 tis.), a bylo mi řečeno, že daňové přiznání nepotřebuji, pokud jsem ho zatím nepodával. Stačí ŽL+doklad totožnosti.
Deny

Odeslat příspěvekod Pecouch 15. 7. 2005 11:40

Přesně tak, taky dám cca 20% a ŽL, ale nakonec to možná vyřeším půjčkou v rodině a tam žádný příjem dokládat nemusím. Ale všem děkuji za snahu a rady.
Mějte se krásně.
Radek
Pecouch

Odeslat příspěvekod Jarmila 15. 7. 2005 15:14

Pecuch píše:Zdravím,
chtěl bych se zeptat na půjčku ke koupi auta, popř. spotřebitelský úvěr, i účelový, částka kolem 70.000 Kč. Nemám ještě daňové přiznání, ale pravidelný příjem ano. p/quote]

Dobrý den, pokud Vám příjem chodí na účet a prokážete ho 4 měsíce za sebou, pak by to možná šlo. Nejdelší splatnost až 72 měsíců (= 6 let), měsíční splátka 1.308,- Kč, úroková míra 10,3%. Nejkratší splatnost 1 rok, pak je měsíční splátka 6.083,- Kč, úroková míra 7,8%. Koupě ne od fyzické osoby, ale např. přes autobazar. Pokud se Vám to líbí, napište mi na jmh.tabor@seznam.cz.
Jarmila
Návštěvník