Zde vystavuji zprávu, která mi byla doručena do pošty. Neustále se zde dohadujeme, že pojišťováci jsou ZLO, ovšem největší zlo jsou ti, kteří se neštítí prodávat cokoli -viz příloha, a ani NEVÍ CO PRODÁVAJÍ. Doufám, že někteří zde na fóru konečně začnete rozlišovat, kdo je pojišťovák a kdo "prodavač". A těm, kteří se nechají "ukecat" a podepíší takový a jemu podobný nesmysl, dokonce upřímě přeji, že přijde o peníze. Takové lidi nelituji, protože asi potřebují pořádné ponaučení. Ale že nás neustále házíte s takovými do jednoho pytle mi dost vadí. Jméno uvedené firmy jsem odstranil, ale ve zprávě kterou jsem obdržel je uvedena.
Měla bych pro Vás nasbídku na výdělek, včera jsem se vrátila ze školení firmy XXX a zjistila jsem, že se tam dají vydělat velmi zajímavé peníze a velmi snadno, založíte si pro sebe investiční spoření a za každého koho doporučíte dostanete odměnu 12 000 Kč když se budete hodně snažit tak pojedete za odměnu na zájezd v hodnotě 60 000 Kč , za postupová místa dává firma dárky na druhé pozici to je zlaté pero, potom, zlaté hodinky, na předposledním místě Vám firma půjčí auto BMW a v poslední Vám toto auto dá a k tomu akcie. Byla tam paní, která si za vydělané peníze koupila domek
podívejte se na stránky XXX a pokud budete mít zájem napište jméno, bydliště a mobil
není to podvod peníze si spoříte sobě přes životní pojistku a tak Vám to nemůže nikdo vytunelovat
Zpráva je kromě jména firmy v originálním znění.