JJ je to IFP, jednou mi volal kamarád a prej jestli si nechci přivydělat, že mě sebou někam veme.
Takže se pro mě stavil a odvezl mě na místo,kde se prý dozvím víc.Dojeli jsme na místo a hned ať si sednu co nejblíž, ať dobře slyším a pak to začlo.Strašně příjemný pán začal vykládat jak do budoucna tento stát už nikoho v důchodovém nebude moct podporovat, protože je malá porodnost atd (souhlas).A jestli by jsme se nechtěli zabezpečit do budoucna, a že pomalou metodou (1 člověk týdně) bych za měsíc mohl mít 48000,-(tedy těch 12000,-).Aby se mohl s firmou IFP club spolupracovat musíte si založit u ČPP pojišťovny Evropskou Jistotu na 30let (2000,-/měsíčně) a na účet IFP poslat 24000,- s tím, že po 1 roce budou ty 2000,-/měsíčně platit na Váš účet, aby měli jistotu, že jim neutečete poté co si doma zjistíte jak je to super a oni nemuseli vracet provize.
Od samého začátku jste pod tlakem jak je to super a funguje to ,a Váš kamarád samozřejmě je důkazem, že to funguje a neustále přikyvují,pak ukážou tabulku kolik si dokázali vydělat za měsíc a pak to jde ráz za ráz a ani nevíte jak a slabší jedinec má pojistku podepsánu jako já,jelikož jsem byl v životě "nepolíbený" těmito druhy obchodů a samozřejmě jsem kamarádovy věřil, tak pojistku mám podepsanou.Teď bych si nejradši hlavu utrhl,firma si nejvíc fandí na studentech a taky nejvíc nabádá na to, že studenti jsou nejlepší cílovým objektem a vždy aby jsme je dotáhli samotné a bez rodičů.
Následně jsem byl na semináři, kde už to všechno probíhalo jako když jsem si následně našel na internetu u Skyline International.Všichni strašně úspěšní, odměny přesně jak už někdo psal výše(odznak pero auto akcie atd). Naučí Vás tam taktiku jak rychle podepsat(4x ANO, neustále kývete hlavou a klient Vám pak podepíše co chcete).
Jediné moje štěstí je, že nic na spoření na stáří jsem ještě založeno neměl, ale momentálně bych 2k/měs užil i jinak.
P.S:A kdo náhodou nemá na zaplacení na začátku těch 24000,- , ale chtěl by spolupracovat a VYDĚLAT SI SLUŠNÉ PENÍZE(na to je zase kladen od nich velký důraz) , tak mu firma půjčí peníze na směnku splatnou za rok.
To je asi tak vše, takže na to pozor a upozorněte hlavně studenty, kteří si určitě nechají zlákat vysokými výdělky a pak když zjistí, že na tohle prostě nemaj žaludek a nemohli by se lidem dívat do očí, zbydou jen oči pro pláč pokud podepíšou třeba tu směnku