od Mufinmufi 14. 9. 2018 11:58
> Snížit cenu, na kterou je auto pojištěné, tě nenapadlo?
Díky za tip. To už jsem samozřejmě udělal. Je otázka jestli to má nějaký význam, protože pojišťovny i tak mají své interní systémy, které vůz ocení. Navíc ne každá podle toho stanovuje pojistné.
> Fakt si myslíte že jsou srovnávače nanic? Neexistujou mezi nima třeba světlé vyjímky? Já si teď dělal kalkulaci tady a vyšlo mi to levnějc než moje součastná pojistka co mi dělal makléř. Ale kdybych to měl porovnat se všema existujícíma srovnávačema a ještě samotnýma pojišťovnama, tak to by mi asi hráblo.
Ano, léta zkušeností a srovnávač vyjde vždy hůř. Samozřejmě jsou makléři a makléři. Člověk holt buďto platí, nebo si vyběhá slevu a ta je dle mých zkušeností někdy i více jak 100% oproti tomu, co platil předtím.
Teď jsem si dal HAV do kalkulačky na srovnatoru a vyšel mi tam HAV all-risk od Direct na 43.000 Kč ročně a to navíc 3% (nyní mám 0%). Nyní platím polovinu vč. POV.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).