Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
semkinzor píše:Pojíštění jsem vypověděl i na radu zaměsntankyně česke pojištovny která mi sama naznačila že je značně nevýhodné.
semkinzor píše:Chtěl bych nějakou pojistku na uraz a na smrt aspon na milion který si chci v budoucnu vzít hypoteku tak aby mi to v případě pokryla. a platba tak max. 1000,-měsíčně
-- 19. 12. 2011 22:41 --
Jo a ten dynamic plus jsem měl sedm let ne rok nebo dva tak nevím jestli je to ještě horší:-)
semkinzor píše:Chtěl bych nějakou pojistku na uraz a na smrt aspon na milion který si chci v budoucnu vzít hypoteku tak aby mi to v případě pokryla. a platba tak max. 1000,-měsíčně
Jo a ten dynamic plus jsem měl sedm let ne rok nebo dva tak nevím jestli je to ještě horší:-)
Lukas.Doskocil píše:
Jenom nástřel, kterého se můžeš držet. Smrt na milion stojí 150Kč/měs., plná invalidita 72 Kč/měs. Nebudu radši provokovat, ale prostě pojistný 1000Kč/měs. mi oproti tomuhle přijde fakt jako pěst na oko.
xmart píše:semkinzor píše:Chtěl bych nějakou pojistku na uraz a na smrt aspon na milion který si chci v budoucnu vzít hypoteku tak aby mi to v případě pokryla. a platba tak max. 1000,-měsíčně
Za 1000 Kč velmi dobře pojistíš sebe, ženu i potomka. Já to mám vše za 930 Kč. No pak už jsem obětoval těch 70Kč na investice, abych měl i odpočty z daní.
Peníze však ukládám do aktiv co nepodléhají inflaci.
Lukas.Doskocil píše:semkinzor píše:Chtěl bych nějakou pojistku na uraz a na smrt aspon na milion který si chci v budoucnu vzít hypoteku tak aby mi to v případě pokryla. a platba tak max. 1000,-měsíčně
Jenom nástřel, kterého se můžeš držet. Smrt na milion stojí 150Kč/měs., plná invalidita 72 Kč/měs. Nebudu radši provokovat, ale prostě pojistný 1000Kč/měs. mi oproti tomuhle přijde fakt jako pěst na oko.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků