Životní pojištění rada

Povinné ručení, životní pojištění, cestovní pojištění, pojištění domácností, penzijní fondy

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod bigboban 27. 12. 2011 10:41

Lukas.Doskocil píše:Jenom nástřel, kterého se můžeš držet. Smrt na milion stojí 150Kč/měs., plná invalidita 72 Kč/měs. Nebudu radši provokovat, ale prostě pojistný 1000Kč/měs. mi oproti tomuhle přijde fakt jako pěst na oko.

Také bych rád slyšel kde se taková pojistka dá pořídit. Prosím podrobnosti a především pojistné podmínky. Díky. :-)
bigboban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod saabik 27. 12. 2011 11:19

lukasi, kde se pojistim na milion za 150/mesic? do 65 let. prosim, dej mi na sebe kontakt, tohle beru:)
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod xmart 27. 12. 2011 18:33

vladimir.svorba píše:
Myslím si, že platíte tu svoji pojistku naprosto zbytečně, protože pojistná ochrana v ní bude nedostatečná.

Nic o tom nevíte a tvrdíte takové nesmysly.
Asi jste neslyšel o produktu FLEXI životní pojištění.
1 200 tísic na smrt, invalidita včetně 1. a 2. stupně, trvalé následky - 4násobná progrese taky na milion a to vše pro mě za necelých 700Kč měsíčně.

V případě pojištění rád využívám služeb profesionálních finančníci poradců, bohužel v případě investic bývají jejich názory a rady často mizerné.

-- 27. 12. 2011 18:36 --

saabik píše:lukasi, kde se pojistim na milion za 150/mesic? do 65 let. prosim, dej mi na sebe kontakt, tohle beru:)

to by mě také zajímalo, Já platím za milion 200 tisíc asi 300Kč
Poznejte, jak fungují peníze a udělejte ty správné kroky k jejich ochraně.

Vyměňte své papírové peníze za OPRAVDOVÉ HODNOTY, nejlépe za AKTUÁLNĚ NEJVÍCE PODHODNOCENÉ hmotné aktivum - INVESTIČNÍ STŘÍBRO.
xmart
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vladimir.svorba 27. 12. 2011 19:42

Já vám to nebudu vyvracet :-)
Zajímá vás něco v oblasti financí, s čím vám můžu pomoci?
vladimir.svorba
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bigboban 27. 12. 2011 20:04

xmart píše:

Pokud je řeč o pojištění flexi, vycházím z této kalkulačky (btw huráá za poslední půlrok se vyrojila spousta kalkulátorů online!):

http://www.pojistovnacs.cz/flexi/kalkulator/

Když zadám jen život na 1,2M vyjde pojistné 1148,- měsíčně. To není ani přibližně 3 stovky!

Kde je chyba?
bigboban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vladimir.svorba 27. 12. 2011 20:18

vladimir.svorba píše:Já vám to nebudu vyvracet :-)

A nebo jo, vyvrátím to, protože totální kraviny se musí dementovat.

Máte smůlu v tom, že já mám přístup do kalkulačky Flexi a když by Vám bylo 18 let (jakože není a tudíž to bude o dost dražší),pojistná doba do věku 65 let, byl jste pojištěn na smrt na 1.200.000,- Kč, na trvalé následky úrazu (1.RS) na pojistnou částku 1.000.000,- Kč a dále by jste byl pojištěn na tzv.obecnou invaliditu (následkem úrazu nebo nemocí) na 1., 2. i 3.stupeň, tak měsíční pojistné činí cca 1400,- Kč.

Pokud by Vám bylo 18 let (jakože není a tudíž to bude o dost dražší), pojistná doba do věku 65 let, byl jste pojištěn na smrt na 1.200.000,- Kč, na trvalé následky úrazu (1.RS)na pojistnou částku 1.000.000,- Kč a dále by jste byl pojištěn na invaliditu následkem úrazu na 1.,2. a 3.stupeň, tak měsíční pojistné činí cca 900,- Kč.

Ještě tu chcete psát nesmysly?
vladimir.svorba
Nadšenec

Odeslat příspěvekod galan.marten 27. 12. 2011 22:52

bigboban píše:
xmart píše:

Pokud je řeč o pojištění flexi, vycházím z této kalkulačky (btw huráá za poslední půlrok se vyrojila spousta kalkulátorů online!):

http://www.pojistovnacs.cz/flexi/kalkulator/

Když zadám jen život na 1,2M vyjde pojistné 1148,- měsíčně. To není ani přibližně 3 stovky!

Kde je chyba?

On-line Flexi počítá tu smrt na 1,2 mil. až do 75 let - pojistné je pak vyšší než při krytí na dobu skutečně potřebnou. Takže ta kalkulačka je k dobrá leda k vytření zadku, bravo Pojišťovno ČS. V případě smrti existují i tzv. lineárně klesající pojistné částky, ty mají pojistné nižší.

-- 27. 12. 2011 22:02 --

xmart píše:
vladimir.svorba píše:
Myslím si, že platíte tu svoji pojistku naprosto zbytečně, protože pojistná ochrana v ní bude nedostatečná.

Nic o tom nevíte a tvrdíte takové nesmysly.
Asi jste neslyšel o produktu FLEXI životní pojištění.
1 200 tísic na smrt, invalidita včetně 1. a 2. stupně, trvalé následky - 4násobná progrese taky na milion a to vše pro mě za necelých 700Kč měsíčně.

V případě pojištění rád využívám služeb profesionálních finančníci poradců, bohužel v případě investic bývají jejich názory a rady často mizerné.

-- 27. 12. 2011 18:36 --

saabik píše:lukasi, kde se pojistim na milion za 150/mesic? do 65 let. prosim, dej mi na sebe kontakt, tohle beru:)

Ty seš komediant, v cirkuse bys udělal (a třeba i děláš) kariéru.

A jen tak na okraj. Názory a rady profesionálních fpců jsou dobré i co se týče investic. Problém je, že ty své dobré rady buď nemají zprovizněné, nebo by se na ně klient leda vykakal, protože by to z jeho strany vyžadovalo víc než blbej podpis na smlouvě přinesené pod nos.
galan.marten
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bigboban 28. 12. 2011 09:48

Stále dokola se tu plácají nějaké teoretické nesmysly. Prostě pojišťovny pro mě nabízejí to co mají na webu, na nějaké "tajné" nabídky nejsem ani trochu zvědavý. :grr:

Dokud budou ceny vycházet tak jak vycházejí, tak já tedy nikomu 1000-1500 měsíčně za čistě rizikové pojištění rozhodně nedám. Pokud jste někdo poradce co mi dokážete dodat pojištění za diskutované 3 stovky ozvěte se, ale jinak podle mě další debata postrádá smysl. >:-(

P.S. Docela mě fakt s***u tyhle příspěvky v diskusích typu "já si umím sehnat tajný tarif na mobil za stovku měsíčně", "já si umím sehnat utajené životní pojištění na meloun za 3 stovky měsíčně" apod. Buď nám chce diskutující sdělit jak toto získat, nebo ať se laskavě zdrží jakýchkoliv komentářů ano? (chtěl jsem napsat ať si takové komentáře strčí... ale nenapíšu to :D)
bigboban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 28. 12. 2011 10:00

bigboban: kdyby ten mobil za stovku mesicne, da se i za 1 Kc. :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod vladimir.svorba 28. 12. 2011 11:08

bigboban píše:Stále dokola se tu plácají nějaké teoretické nesmysly. Prostě pojišťovny pro mě nabízejí to co mají na webu, na nějaké "tajné" nabídky nejsem ani trochu zvědavý. :grr:

Dokud budou ceny vycházet tak jak vycházejí, tak já tedy nikomu 1000-1500 měsíčně za čistě rizikové pojištění rozhodně nedám. Pokud jste někdo poradce co mi dokážete dodat pojištění za diskutované 3 stovky ozvěte se, ale jinak podle mě další debata postrádá smysl. >:-(

P.S. Docela mě fakt s***u tyhle příspěvky v diskusích typu "já si umím sehnat tajný tarif na mobil za stovku měsíčně", "já si umím sehnat utajené životní pojištění na meloun za 3 stovky měsíčně" apod. Buď nám chce diskutující sdělit jak toto získat, nebo ať se laskavě zdrží jakýchkoliv komentářů ano? (chtěl jsem napsat ať si takové komentáře strčí... ale nenapíšu to :D)

Na webu najdete tak 30 % informací :-)
vladimir.svorba
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kamey 28. 12. 2011 13:18

bigboban píše:Stále dokola se tu plácají nějaké teoretické nesmysly. Prostě pojišťovny pro mě nabízejí to co mají na webu, na nějaké "tajné" nabídky nejsem ani trochu zvědavý. :grr:

Nj. asi tak, jako kdybys chtěl aby ti tu majitel Coca-Coly napsal přesný recept. Někdo si hledá na netu a obchází pobočky, jiný se tím zabývá a má k dispozici něco navíc. A dělá to proto, aby si tím vydělal.... Na poradenství zdarma tu snad nikdo nevěří...
kamey
Diskutér

Odeslat příspěvekod bigboban 28. 12. 2011 13:30

S placenými radami ať laskavě každý táhne do p**** :grr: na to tu opravdu není nikdo zvědavý. Na internetu se běžně a zdarma radí v tisících různých témat - často PC, elektronika ale klidně i jak lépe nakojit dítě nebo uspokojit manželku. A chce za to snad někdo platit?

Takže ještě jednou - buď tu budeme diskutovat k témetu a radit ostatním zdarma, ale výlevu typu "znám super pojistku za 3 stovky ale radu jak jí získat dám za litr" si laskavě opravdu strčte.. :grr:

Takže ano - věříme tu na poradenství zdarma ať už jde o jakékoliv téma, od toho tady ta diskuse je, ano diskuse toto není prodejní portál finančních šmejdů ehm.. "poradců". :pozor
bigboban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vladimir.svorba 28. 12. 2011 13:42

Toto fórum se přestěhovalo do blázince? :-)
vladimir.svorba
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kamey 28. 12. 2011 13:53

:D no co k tomu dodat :D :D :D

Otevírám si novou diskusi: Kde najdu pár milionů? Klidně nějaký návod, jak zbohatnout bez práce. Hlavně za to nechtějte žádné poplatky! Klidně mi to posílejte na mail. Pouze seriozní nabídky, šmejdi, vy se neodvažujte mě kontaktovat!

Jo a klidně tu rozveďte, jak uspokojit manželku :D to bych mohla doma i využít :D
kamey
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 28. 12. 2011 14:26

Jak zbohatnout bez práce - Gross, Kocourek, Besser, Řebíček, Macek...

Jak uspokojit manželku nevím, nejspíš penězma :-), ale kdysi jsem slyšel vtip, co manželku nejvíc vzruší... Když prý si člověk utře po souloži přirození do záclony ;-).
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka