Povinné ručení-u koho založit?

Povinné ručení, životní pojištění, cestovní pojištění, pojištění domácností, penzijní fondy

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod kamey 15. 3. 2012 10:21

Já za to mám pojištěná 2 auta :D 1,8 110kW v TURBU a 1,4, 74kW :D :D
kamey
Diskutér

Odeslat příspěvekod tom brava 15. 3. 2012 10:52

Já mám sjednáno přes tyto:
http://www.levna-pojistka.cz/index.html
maximální ochota doporučí optimum cena/výkon podle toho oč si zákazník řekne (mají vlastní srovnávačku), ultra levnou očesanou nebo umí i příznivou cenu zvláště pro případy, co zavinili za poslední 1-3 roky nějakou škodní událost.
Jelikož mají extra smlouvu o zastupování pojišťoven, běžně jsou o 20-30% levnější než nejlepší ceny po netu....
toť moje osobní zkušenost - měl jsem přes ně 2 roky ČPP a teď 2 roky Allianz....
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod kvarter 15. 3. 2012 11:14

kamey píše:Já za to mám pojištěná 2 auta :D 1,8 110kW v TURBU a 1,4, 74kW :D :D

Si děláte ze mne děláte ***** :shock: .Tak se nedivte že chci přejít a teď jen ke komu tedy-ještě jsi mi nenapsal u koho to máš??(máte).Teď mi nabídli(v kamenným po tom co jsem to zrušil :-D )za 2400 alianz.
kvarter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kamey 15. 3. 2012 11:20

To tvoji feldu bych měla za 1800/rok a věřím, že ji někdo umí ještě levněji - já to níž neumím, ale zase dělám full service 8-)
kamey
Diskutér

Odeslat příspěvekod anonymoussss 15. 3. 2012 11:28

kvarter píše:Si děláte ze mne děláte ***** :shock: .Tak se nedivte že chci přejít ...

My se nedivíme, že chceš přejít, my se divíme, žes tak hodně platil a nic jsi s tím tak dlouho nedělal. ;-]
anonymoussss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 888300Aseznam.cz 15. 3. 2012 14:07

Ahoj, napiš PSČ trvalého bydliště, kolik máš bonusů a rok narození. Dám to do kalkulaček.
888300Aseznam.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Monini 15. 3. 2012 15:30

Ahoj. Já můžu doporučit www.levna-pojistka.cz
Platím za svoje CBR 600 RR 766,- ročně a za auto 1400 ccm asi 1.200,- ;-)
Monini
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod glock69 9. 5. 2012 17:18

Která pojišťovna je dneska nejrozumnější (kompromis mezi cenou a plněním bez podrazů v pojistných podmínkách) pro povinné a havarijní pojištění?
glock69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mobilman 10. 5. 2012 19:26

Tak u povinného ručení bych to neřešil - to je na škodu kterou způsobíš ty a nárok tam bude uplatňovat nějaký poškozený, takže jak jedná pojišťovna u pov.ručení mě nezajímá. Ale to havárko ano. Mám zkušenost s řešením nehody z havárka u Allianz (nehoda) a u Directu (krádež celého auta) (obojí bez problému), jako poškozený jsem pak řešil nároky u Kooperativy, Triglavu (obojí bez problémů) a České pojišťovny (tam mi nezaplatili celou dobu zapůjčení náhradního auta - řešeno soudně - nárok uznán a půjčovné i náklady soudu uhrazeny v plné výši).
mobilman
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 10. 5. 2012 20:51

To mobilman: Nebyl bych si tak jistej. Před časem mne naboural příslušník jistého pracovitého etnika, naštěstí byl pojištěnej. Vyřešili jsme to přes jeho pojišťovnu celkem ke spokojenosti, ale dostal jsem i dopis z magistrátu, odkud viník byl, že můžu škodu nárokovat i po viníkovi. Přesné znění mohu dodat zítra.

A pak se ti taky pochopitelně může stát, že tě poškozený, který nebude spokojený s tvojí superlacinou pojišťovnou, navštíví se svými ukrajinskými právníky.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 11. 5. 2012 06:54

TM: obecne souhlasim, nicmene ti "ukrajinsti pravnici" mi prijdou jako velmi tezka urban legend. Nebo znas opravdu realne alespon jednoho cloveka, ktery byl takto navstiven?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod kitrab 11. 5. 2012 08:15

:) tomu říkám diskuse .... za feldu dávat 2k :) když je máš a nemáš pro peníze lepší využití tak to pojišťovně nasyp.
a nevím co může být na povinném ručení "kvalitního" ....... mě zajímá kvalitní havárka od pojišťovny co plní závazky. z povinného neuvidíš ani korunu ......
kitrab
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 11. 5. 2012 08:58

Vzhledem ke skutečnosti, že Vám při dopravní nehodě, ke které došlo dne ------ v -------, vznikla škoda na majetku na motorovém vozidle značky ---- RZ ----, upozorňujeme Vás jako poškozeného, že svůj nárok na majetkovou škodu můžete ve smyslu st. § 70 přestupkového zákona uplatnit prostřednictvím pojišťovny, příp. soudní cestou, či u pachatele přestupku.
.....
Neuplatněním nároku v přestupkovém řízení nezaniká právo na náhradu škody v občanskoprávním řízení.

A včil mudrujte... Až narazíte na člověka, který se nebude chtít dohadovat s nějakou lacinou parodií na pojišťovnu, a bude škodu vymáhat rovnou po vás.
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 11. 5. 2012 09:17

Z toho poučení a zákona o POV vyplývá, že můžu chtít uhradit škodu i po člověku, který má uzavřené POV, a ať si to pak laskavě se svoji supervýhodnou pojišťovnou vyřídí sám.
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod sniper76 11. 5. 2012 11:04

to Marný: už jen samotný text "pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla" je dostatečný proto, abych každého kdo mi doma zazvoní hnal svinským krokem. Momentálně mě napadají dvě výjimky kdy bych asi platil.
1/alkohol a drogy
2/škoda vyšší než limit ve smlouvě?
edit
3/zimní gumy?
sniper76
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka