Povinné ručení-u koho založit?

Povinné ručení, životní pojištění, cestovní pojištění, pojištění domácností, penzijní fondy

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod suram 7. 12. 2019 10:10

Co je to za pojem "všech ověřených pojišťoven"? Kdo je ověřoval a jak?
suram
Diskutér

Odeslat příspěvekod redhaven 7. 12. 2019 10:19

e-pojištění mě nikdy nenabídlo nejlevnější pojištění na trhu. Chce to vyzkoušet všechny kalkulátory, většinou jsou nejlevnější ty které hned v kalkulátoru neloudí tlf. číslo a kontakt na potencionálního klienta. Ovšem nabídky nejlevnějších produktů pojištění se poslední roky tak vzájemně přiblížily, že rozdíl u nejlevnějších sazeb PR je kolem 100-200Kč za roční PR, což už je na uvážení každého soudruha že.
redhaven
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tmx643 7. 12. 2019 15:38

Však to je reklamní post, že ho vůbec řešíte. :)
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod zivan 7. 12. 2019 22:06

Hlavne jsou neskutecne otravni, volaji na dovolenou, tak je slusne odpalkuji, ze jsem na dovolene a 2x oznamim, ze ted nic nechci resit. Druhy den volal dalsi, ze jak jsem se rozmyslel...poslal jsem ho do pr.. a odmitam pres ne neco resit.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 8. 12. 2019 09:53

Od dob, kdy pri ruseni brokerjetu ukradli databazi klientu, me prubezne vola milion vlku z Wall Street. Nejlepsi je u hovoru vypnout mikrofon a bavit se tim, jak nejsou schopni reagovat na nestandardni situace. Nekteri dokazou zvanti minutu bez toho, aby cloveka pustili ke slovu a pak se divi, ze na druhe strane nikdo neodpovida..
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Los Daňos 13. 1. 2020 19:59

Čím nejezdím do zahraničí Česká pojišťovna ss limitem 100.000.000,- protože u toho je asistence.
Čím jezdím ven tak ALLIANZ.
To dobře v kapitalistických zemích zní.

Jinak e-pojištění mi nabídlo pojistku za 2.800 a nakonec vlastně platím 3.700
Ješte se mi pokusili upřít 10 let bonus
Los Daňos
Návštěvník

Odeslat příspěvekod CZ4R 15. 1. 2020 23:04

Kupuji auto na IČO a samozřejmě nemám na něm žádný bonus (jako FO mám pár let). Řídil jsem ale docela často, i např. v zaměstnání. Jak to dnes chodí s uznáním bezškodní události na základě nějakého potvrzení např. bývalého zaměstnavatele? Prochází to?
CZ4R
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod antonsek 16. 1. 2020 04:49

Pojistníkem nemusí být vlastník ani provozovatel vozidla, může jím být kdokoliv.
antonsek
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 16. 1. 2020 08:19

Což má tu výhodu, že se majitel nikdy k vlastnímu bonusu nedopracuje, že :D .
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod antonsek 19. 1. 2020 08:10

Ani k malusu.
antonsek
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod fanyn3 19. 1. 2020 08:49

Za ten mu poděkuje pojistník.
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod suram 19. 1. 2020 09:05

Ten má jistě možnost pojištění zrušit ještě před aplikací malusu a pak ať si to provozovatel uzavře na sebe bez malusu. Nebo ne? K autu se ten malus nevztahuje.
suram
Diskutér

Odeslat příspěvekod fanyn3 19. 1. 2020 09:48

Pojišťovny ten malus napaří od následujícího poj. období, nebo hned jak to zjistí?
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod redhaven 19. 1. 2020 10:24

Předpis výše pojistného vám přeci zasílají ? Navíc je tuším téměř jistě 14dní nebo více po uzavření smlouvy možnost ji vypovědět a zaplatit jen ty dny co jste tam byl pojištěný, na to pozor jinak si vás ČKP vychutná na penále a pokutě v řádu tisíců. :D za nepojištění auta i třeba jen v řádu dnů (mezeru v nepojištění mezi koncem jedné a počátkem druhé pojistky)
redhaven
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod fanyn3 19. 1. 2020 11:12

redhaven píše:Předpis výše pojistného vám přeci zasílají ?

Jasně, ale mě zajímá v tomto případě kdy, zda normálně k datu výročí, nebo hned jak
karambol zjistí. Nevím jak to v praxi funguje, proto se ptám.
fanyn3
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka