Připojištění auta k povinému ručení.

Povinné ručení, životní pojištění, cestovní pojištění, pojištění domácností, penzijní fondy

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod stani 13. 2. 2014 18:29

Mám zákonné pojištění + připojištění předního skla od ČP.
Rád bych si ale auto připojistil ještě proti vandalismu a také např. když by někdo neznámý odřel mé auto (a ujel).

Neví někdo zda to ČP nabízí a za kolik, případně zda to lze připojistit od jiné pojišťovny, anebo pokud by toto připojištění bylo vázáno na nutnost mít u té pojišťovny i to zákonné, tak taky. Dostal jsem totiž dnes dopis od ČP a protože zvyšují pojistné, můžu odejít do měsíce úplně v pohodě a přejít eventuálně k jiné pojišťovně.

Jedná se mě o to, aby to připojištění bylo výhodné, tedy i cenově(výše pojistného).

Má někdo nějaký konkrétní tip?
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
stani
Návštěvník

Odeslat příspěvekod stani 13. 2. 2014 19:00

Já se ale neptám na srovnání pojištění , ale na konkrétní připojištění.
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
stani
Návštěvník

Odeslat příspěvekod audiobullys 13. 2. 2014 21:09

otazka neni cena ale vyse spoluucasti u havarijniho pojisteni, ktere je treba na ten vandalismus sjednat.
coz je otazka ne na srovnavac ale na nejakeho maklere , nebo si muzete informace zjistovat sam na webech pojistoven a jejich kalkulacek jaky jsou spoluucasti, kdo ma nulovou , kdo 1 procento, 5 ci 10 procent s minimem platby 1000, 5000, 10000 Kc.
navic nekteri makleri maj specialni slevy, ktery u srovnavacu tezko najdete. koukam top pojisteni ma axu, srovnavac cpp s asi 5 000 Kc spoluucasti.
jednou jsem videl na fakture 8 tisic za nastrikani celyho svyho auta
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 13. 2. 2014 21:48

stani píše:Mám zákonné pojištění + připojištění předního skla od ČP.
Rád bych si ale auto připojistil ještě proti vandalismu a také např. když by někdo neznámý odřel mé auto (a ujel).

Neví někdo zda to ČP nabízí a za kolik, případně zda to lze připojistit od jiné pojišťovny, anebo pokud by toto připojištění bylo vázáno na nutnost mít u té pojišťovny i to zákonné, tak taky. Dostal jsem totiž dnes dopis od ČP a protože zvyšují pojistné, můžu odejít do měsíce úplně v pohodě a přejít eventuálně k jiné pojišťovně.

Jedná se mě o to, aby to připojištění bylo výhodné, tedy i cenově(výše pojistného).

Má někdo nějaký konkrétní tip?

Jo, říká se tomu allrisk...
GeneHawkins
Mírně pokročilý