Allianz

Povinné ručení, životní pojištění, cestovní pojištění, pojištění domácností, penzijní fondy

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 11. 2019 08:36

Od doby, kdy jsem psal tento post jsem získal nové informace - a ano, v Allianz došlo k velmi radikální změně ve vedení (v nejvyšším i v likvidaci), propuštěním starých zkušených likvidátorů a najmutím "lidí z ulice". Situace je tam aktuálně naprosto kritická, což se dozvídám i přes známé v ČKP.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod rufss 27. 11. 2019 16:43

Propustili stare zkusene podvodniky a najmuli nove podvodniky z ulice? Ja to tedy vidim spis jako proklientske opatreni. Vsechny pojistovny jsou stejne, dobrovolne si plati nepovinne pojisteni jen hlupak.
rufss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod taylor729 27. 11. 2019 18:13

Jaka je tedy ted vhodna pojistovna na pojisteni domacnosti?
Jsem u Allianzu, ale po precteni tohoto uz moc nechci dal byt.
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod fanyn3 27. 11. 2019 20:10

taylor729 píše:Jaka je tedy ted vhodna pojistovna na pojisteni domacnosti?
Jsem u Allianzu, ale po precteni tohoto uz moc nechci dal byt.

To ti asi nikdo neporadí.
Jak píše Zdeněk, všechny pojišťovny jsou stejny.
Allianz byla dobrá a spolehlivá značka, ale ten tlak na maximální zisky a managerské odměny
je tak velkej, že udržet si dobré jméno už nikoho nezajímá (po nás potopa).
Tak to je bohužel ve všech oblastech.
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 27. 11. 2019 20:54

Na pojištění domácnosti a nemovitosti bych uvítal taky tip, kdysi se tady tradovalo, že Allianz je (byl) v nějaké exkluzivní variantě dobrou volbou...

Žabožroutí flAxa to asi brzy zabalí, takže to by asi taky nedopadlo... https://byznys.ihned.cz/c1-66660040-fra ... -rozeslala
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod rufss 27. 11. 2019 20:59

Allianz nebyla nikdy dobra, zatim jsem pouze u jedne pojistovny zazil, ze oznamila policii sveho klienta kvuli podezreni z pojistneho podvodu a to byla prave Allianz asitak pred 10 lety, nechtelo se ji plnit. Jsem se jim tehdy musel smat, likvidator oznami VIP klienta policii, kdyz ten ve skutecnosti ani jeden formular pri nahlasovani pojistne udalosti nevyplnil, protoze se o nej starali az tak, ze pri pojistne udalosti vse za nej sepsal pojistovak Allianzu.
:D
rufss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 28. 11. 2019 10:44

Zajimave, jak se tu od neklientu dozvidam teoreticke informace, ktere mam jakozto klient prakticky naprosto opacne. Aktualni pojistna udalost v pomerne dost vysoke vysi a vyplaceno do posledni koruny a naprosto bez kecu. Predchozi udalost to same. Tak nevim kde delam chybu :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod rufss 28. 11. 2019 13:36

Platis vic, nez ti davaji.
rufss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 28. 11. 2019 21:39

Fakt? Tak to mi nejak matematicky nevychazi :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod dlouhy.dejw 17. 2. 2020 18:11

Ja mam malou ale pozitivni zkusenost s Uniqa a prave uvazuji, ze k ni od Allianzky prejdu.

Jinak rufss ma zcasti pravdu, je fakt, ze penize ktere date pojistovne, uz na 99,99% nikdy zpatky neuvidite. Jenze ten zbyly zlomek procenta napriklad znamena velkou skodu na budove, kterou nejste schopni opravit z vlastnich rezerv. Takze ja razim nazor, ze pojistovat by se mel clovek proti vecem, co jsou pro neho existencne likvidacni (jako je pozar, povoden), zbytek pojistek nema racionalni opodstatneni (napriklad posprejovani fasady). A takove pojisteni mobilniho telefonu, no kdo rad haze penize z okna, at jim plati.
dlouhy.dejw
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suram 17. 2. 2020 18:17

To už také známe, přijde záplava, vytopí dům a pojišťovna ti řekne, že máš smůlu, protože záplava není povodeň.
suram
Diskutér

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 17. 2. 2020 21:44

dlouhy.dejw píše:Ja mam malou ale pozitivni zkusenost s Uniqa a prave uvazuji, ze k ni od Allianzky prejdu.

Ono záleží na tom, na koho narazíš, blbci se najdou všude... Kolega u nich měl pojištěného Scouta dovezeného ze Švýcarska, pochopitelně mu ho někdo ukradl a s UNIQA neskutečné osíračky... Likvidátor si našel cenu někde na bazarech, výbava s tím ukradeným samozřejmě nesrovnatelná. Takže to nakonec řešili 3 soudní znalci, stejně dostal o dost méně peněz, než za to auto dal a než na kolik zněla pojistná částka. Celkem překvapivě má nové auto pojištěné právě u Allianz ;-).
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tojejedno2 7. 4. 2024 08:28

Používáte někdo moje.allianz.cz a jde se vám dostat na smlouvy? Mě to už několik měsíců nefunguje a jejich hot line mi odpověděla před pár týdny, že to řeší. A pořád žádná změna. Tak jestli je chyba u mě nebo mají neschopnou IT? Protože mi to nejde ani na webu ani v apce
tojejedno2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bodyczech 7. 4. 2024 09:07

Mám tam všechny ostatní dokumenty, penzijní plány, smlouvu na moje.allianz, výpisy z účtu atd., ale vlastní smlouvu tam nemám. Nebo je sakra mazaně schovaná.
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod tojejedno2 7. 4. 2024 09:28

Ne, mi jde o to, že se nemůžu dostat do záložky pojistné smlouvy, na ten přehled. Nicméně to vypadá, že to asi bude problém random uživatelů, když to tam vidíte. Já mám vyzkoušeno na různých počítačích, že se na přehled sjednaných smluv vůbec nedostanu.
tojejedno2
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka