Allianz

Povinné ručení, životní pojištění, cestovní pojištění, pojištění domácností, penzijní fondy

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hannys85 7. 4. 2024 09:38

Jaké máte zkušenosti s plněním ze strany této pojištění z havarijka ? Končí mi teď čtvrtý rok u ČSOB, kde jsem byl spokojen, ale nyní mi vyměřili nesmyslnou částku (i když se super spoluúčasti v jejich smluvních servisech 1 000 Kč), tak jsem si porovnával pojištění a Allianz kupodivu vychází nejlépe. Předpokládám, že Allianz bude kvalitnější nbež nějaké Pillow, Slavia a direct pojišťovny...
Sice už bych měl spoluúčast 5 000 Kč, ale doufám, že více než dvě koniny (aby se mi vyplatila více ČSOB) se mi nestanou. Díky
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bodyczech 7. 4. 2024 11:52

tojejedno2 píše:Ne, mi jde o to, že se nemůžu dostat do záložky pojistné smlouvy, na ten přehled. Nicméně to vypadá, že to asi bude problém random uživatelů, když to tam vidíte. Já mám vyzkoušeno na různých počítačích, že se na přehled sjednaných smluv vůbec nedostanu.

jj, až na samotný dokument smlouvy vidím vše ostatní bez problému. Ovšem před časem jsem se vůbec nemohl přihlásit, po zadání přihlašovacích údajů naskočila "věčná" obrazovka s textem o zpracování dat. Mohl za to zřejmě neaktuální prohlížeč Safari, z jiného prohlížeče na stejném železe to fungovalo.
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod tojejedno2 7. 4. 2024 13:20

@bodyczech: mám právě vyzkoušeno více prohlížečů i na dvou pc a mobilu a všude to hlásí načítání dat.
Díky za odpověď.

-- 7. 4. 2024 13:24 --

hannys85: mám u Allianz kde co, od bytu po auto a vždy bez keců plnili drobné škody. Nicméně auto (vč. havarijka) je zajímavé i u české pojišťovny. U Allianz mi vadí, že se pojištění, resp. výše určuje i podle ročního nájezdu kilometrů. Takže pokud při sjednání udáš více, než pak skutečně najdeš, tak ti sice vrátí drobný přeplatek, ale ten imho neodpovídá tomu, o kolik zaplatíš více, než kdybys udal správný počet km. Když najdeš více, než uvedeš, doplatíš. Stav tacho se každoročně dokládá fotkou.
tojejedno2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goodyear 9. 12. 2024 16:43

Taky vam nefunguje sjednavani/kalkulace na webu allianz.cz .. neustale vypadky, obcas to napise nepodarilo se nacist data.. z 99% neni schopno nacist data o vozidle dle SPZ.. tragedie.. trochu to vypada jako zamer tlacit vse na callcentrum.
goodyear
Návštěvník

Předchozí stránka