asistencni sluzby

Povinné ručení, životní pojištění, cestovní pojištění, pojištění domácností, penzijní fondy

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod brouter 3. 1. 2016 22:58

Koukam se na sluzbu CEZ asistent - asistencni sluzby a zda se mi zajimava. Ma nekdo k pojisteni, karte, ci jinemu produktu zajimave asistencni sluzby? Nemyslim na auto, ale pripadne na havarie v byte...Dekuji za info.
brouter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 3. 1. 2016 23:32

Dávej si ty peníze do prasátka a v případě nutnosti je vyndej a použij. Zjistíš, že jsi hodně ušetřil.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod osobne2 4. 1. 2016 05:10

Pokud zustane u CEZu, tak toho moc neusetri. :D
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod astrapa 4. 1. 2016 06:52

V rámci pojištění domácnosti bývají asistenční služby zdarma (zámečník, výměna rozbitého okna, instalatér apod.)
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod brouter 4. 1. 2016 22:00

No uplne s Vami nesouhlasim...davat do prasatka mohu, ale i kdybych platil, tak za 10 let zaplatim 1200 kc - coz pokud budu resit opravu nejakeho spotrebice a budu platit praci tak zaplatim taky...dokonce zvazujoval i variantu plus s dily zdarma, ale nemam od vseho paragony ...u cezu mam etarif...ano jsem schopen mit dodavatele rocne o 200 kc levnejsi, ale vyuzivam u nich jeste jednu sluzbu tak 200 kc neresim...jedine astrapa napsal jediny rozumny komentar, ja chtel jen info zda nekdo nevi o nejake vyhodne nabidce jeste od nekoho jineho, hledal na netu ale nic dalsiho rozumneho nenasel...ale treba nekdo ma neco ke karte, nejakemu pojisteni...dik
brouter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 4. 1. 2016 23:02

ČEZ má tu službu přes nějakou pojišťovnu a samozřejmě se musí nažvejknout jak pojišťovna, tak ČEZ. A od doby, kdy jsem se ČEZu zeptal, jaký mám vlastně ceník, oni mně odpověděli, že "A", pak mně napálili spotřebu ve výrazně dražším ceníku "B" (a po stížnosti mně odpověděli, že se mně omlouvají, protože se jejich pracovnice na klientské lince spletla), jim nevěřím ani "Dobrý den".
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod brouter 4. 1. 2016 23:24

Ja mel potize s EONem...od te doby rikam zlaty CEZ...souhlas s tim co pises, ale zde to uplne neplati...CEZ na tom vydelavat nemusi, jelikoz mu pomuze, kdyz mycka, pracka...ci jiny spotrebic co nejdrive opravis a tedy jim budes platit za elektrinu...proto se ptal treba na karty, jelikoz nekdo tim muze podporit svuj prodej a nekdy muze byt levnejsi...co se dival tak pres spolecnost co to dela pro CEZ, tak je to drazsi...
brouter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod atoner 12. 2. 2019 20:13

Ze zvědavosti jsem si tuto pojistku zaplatil. Když nám začala zlobit lednička, obrátil jsem se tedy na pojišťovnu (mimochodem je to uzavřené u pojišťovny Europ Assistance s.r.o. - hrůza a děs). Řešení několik měsíců, než sehnali servisního technika. Ještě, že jsem si v zimě nezabouchl klíče a nepotřeboval od nich zámečníka, to bych stál před domem ještě dnes. Opravu jsem uhradil na místě opraváři, takže nečekejte, že úhradu s opravářem domluví (doklad jsem odeslal, tak jsem zvědav, zda mi to proplatí). A připravte se na slušnou ignoraci. Když nebudete pojistnou událost urgovat, neobtěžují se moc dobře reagovat.
atoner
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod morgun 23. 3. 2019 10:35

atoner mam trochu inu skusenost.
- asistenciu mam cez Equa bank a tiez u Europ Assistance

Pokazil sa mi v zime kotol 2x. Prvy krat som im povedal, ze uz niekoho mam, kto tam pride a oni mi preplatili fakturu => praca + male nahradne diely
Druhy krat ked znova prestal fungovat asi po 2 mesiacoch, chcel som nech najdu niekoho oni, trvalo to 2-3 dni a chlapik prisiel, opravil a peniaze dostal priamo od poistovni. Viem, ze nie je lahke najst opravara dost rychlo, tak tie 3 dni som im nezazlieval.
morgun
Návštěvník