jsem student (21 let) a 10/8/18 odlétám minimálně na semestr na Erasmus do Norska (Oslo). Vrátit bych se měl před Vánoci. Hledám proto adekvátní cestovní pojištění, které by pokrylo ideálně všechna nebezpečí, co mě v Norsku mohou čekat. Jedná se o velice drahou zemi, a jelikož tam zdravotní péče není zdarma, rád bych se vyvaroval mastným účtům. Navíc je nějaký druh pojištění povinný.
Hledám co nejlepší poměr cena/výkon, jsem ochoten si za dobrou službu zaplatit, pokud to opravdu má své opodstatnění. Jako student se můžu pojistit i skrze ISIC, ale rozhodl jsem se toto konzultovat s lidmi, kteří tomuto rozumějí víc než já. Rozhodně by mělo být zahrnuto pojištění léčebných výloh i úrazové pojištění. V topicu se absolutně nevyznám; další služby, které by mi pomohly a mají své reálné opodstatnění, mi nevadí. Já vlastně ani pořádně nevím, co chci...

Mám také otázku, jestli se problémy s koleny (3 operace během 4 let, poslední minulý leden; vlivem úrazů i genetické predispozice) počítají jako chronické onemocnění, které vytváří značný příplatek. Momentální stav je stabilizovaný, další operace je ale stále možností.
Hodlám tam vést aktivní život, včetně sportu (i organizovaného) a turistiky, hodlám maximálně možně cestovat i do dalších zemí a nechci se v tomto ohledu nijak omezovat.
Pomohl by mi prosím někdo s výběrem?
Děkuji