od Návštěvník 2. 6. 2005 15:57
Vážený pane Karle D. Ono jde o to, že mluvíme každý o něčem úplně jiném. Pan Chrz napíše, že nejde o nic jiného, než že klient dostane přiznánu invaliditu a potom........., o to vůbec nejde, já jsem psal, že je invalidní a chce si udělat plnohodnotný podukt a PF KB mu jej umožňuje dokonce s výplatou invalidní renty, napsal jsem, že invalidní člověk si po vložení financí nebo naspoření může jako invalidní zajistit i tak mimo jiné invalidní rentu a pan Chrz opět napsal, kolik klient dostane peněz za tři roky. Hezké, pravdivé, ale já o tom nepsal ani náhodou. Psal jsem o tom, že invalida má možnost si vytvořit a zajistit plnohodnotný produkt, i když je invalidní. Kolik je na trhu pojištoven nebo instiucí, které Vám tuto možnost dají jako invalidovi?? A o to jde, že jsem psal o výhodách proč například být u PF Komerční banky.
Pro ukončení diskuse. Já mluvím o invalidním člověku, který si chce spořit, u PF KB může začít jako invalidní a po třech letech dokonce dostává invalidní rentu.
Pan Chrz nevím proč, hovoří o tom, že když potom bude člověku přiznána invalidita, že dostane jednorázové vyrovnání 3*12*100..... Ani jedno ani druhé jsem ani nenapsal ani neřekl a ani nemyslel. Myslím, že to je srozumitelné. Nemluvil jsem o jednorázovém vyrovnání při přiznání invalidity, ale o invalidní rentě, což je úplně něco jiného a o tom, že invalida nemá jinde šanci si invalidní rentu sjednat. Dá se to také prezentovat jako o voze a o koze, ale i v jiných diskusích jsem se přesvědčil, že jmenovaný pan nemá vůbec znalost o produktech, o kterých živě diskutuje. Takto povrchně a o ničem mohu hovořit i o státním rozpočtu či nákladech záchranné služby nebo jídle v hotelu. Slyšel jsem, všeobecně známo, ale konkrétně jsem to nikdy neviděl. Pan Chrz nezná konkrétní možnosti PF Komerční banky a stejně tak nemá ani tušení co lze a nelze při investičním pojištění pro děti, ale živě diskutuje o tom, co určitě není.
Nebudu to rozebírat, jde to někam jinam. Budu diskutovat velmi rád o plusech a mínusech produktů, sjednávám je, školím je, mám certifikáty prodeje, proto nebudu diskutovat s člověkem, který neví jaká jsou rizika u děstkého investička, že je riziko smrti nulové, že lze mnohem více pracovat s financemi na investičním pojištění a pokud mi někdo v dnešní době k zajištění finanční nezávislosti dítěte doporučí stavební spoření, tak je to přinejmenším člověk, který radí nedobře. Nic ve zlém, stavebko je zcela mimo v dnešní době a pro děti k zajištění jejich života, financí a dalších možností je to utopená spousta peněz na které si nikdy nemá šanci sáhnout pokud je potřebuje a o zhodnocení peněz už vůbec nemluvím. Ale to musí samozřejmě znát ostatní produkty, jiné možnosti a ne být prodavačem stavebka.