papshop
Konečně se našel někdo, kdo má na tento produkt stejný názor.
Přišla ženská od ČP, že syn má (bylo mu 16 let) neplatnou pojistku (to je ta, která se uzavírala v čase narození cca 118 Kč/měsíc), protože platí jen do 15 let. Věděl jsem na 100 procent, že pojistka je uzavřena do 19 roku věku dítěte. Ale nechal jsem ji vyjevit. Pak jsem vzal do ruky smlouvu, obrátil ji na druhou stranu, kde je to malé písmo a bod po bodu jsem drtil její názor o neplatnosti smlouvy.
Pak přišla řeč na Dynamik. Jak je to výhodné atd. Začal jsem se ptát na podrobnosti, co se stane se starou smlouvou. Jedna z prvních otázek byla, kdo zruší dosud platnou smlouvu. Pojišťovna, nebo já. Odpověď byla jasná ve smlouvě na dynamik, kde jsem žádal o zrušení stávající smlouvy, převedení financí a uzavření Dynamiku. Jasné předčasné vypovězení smlouvy z mé strany se všemi důsledky. A z financí by se převedl zůstatek po odečtení sankčního penále za předčasné vypovězení smlouvy. Asi hodinu jsem z ní ždímal informace, při kterých se stále více zamotávala do vlastních lží, než jsem ji doslova vyhodil.
Nechal jsem ji doma povídat tak dlouho ze studijních důvodů. Tak trochu se zabývám pojištovnictvím, ale pro jinou společnost a tohle byla skvělá příležitost poznat jejich slavný Dynamik.
Setkal jsem se s mnoha klienty, kteří se nechali napálit k přechodu na dynamik a pak těžce zaplakali nad ztrátou. Od tohoto produktu a z mé vlastní zkušenosti od ČP raději dále.