od audiobullys 26. 7. 2011 22:57
prihodim svou zkusenost s KOOperativou.
mam u nich pojisteno jedno auto, zpusobil jsem nakou skodu, nahlasil na druhy pokus na infolince, jelikoz spousta pakaze neni schopna si dohledat v systemu flotilove pojisteni.
no nikdo mi nedal vedet jestli je skoda uz po mesici vyresena, tak jsem si z dlouhy chvili zavolal otravovat babky na infolinku, volal jsem parkrat, vsechno okej pane, okej mate podklady v poradku.
a najednou hola hola, naka borka mi vola nazpatek, ze asi nahodou si neco precetla v dlouhy chvili a ze pripad je predan na CKP ,ze si me nedohledali ,ani podle RZ, podle VINu, RC, nic.
tak jsem to zkusil na 2 pobockach koopky zjistit kde je kamen urazu.
az na druhy pobocce byla pani ochotna se chvili stourat ve flotile co ma 400 aut, na my cislo smlouvy to sice naslo me jako vlastnika, ale auto ,rz, vin tam byl uplne jinej. pani napadlo srovnat vinko s databazi a hned zjistila ze to cizi auto ma samostatnou smlouvu taky u nas ve flotile.
takze nakej jouda pri zadavani udaju do systemu koopky zmastil moje udaje - posunul se mu celej radek kdyz chybela RZ u myho kupovanyho auta a razem na 2 smlouvy zapsal jedno a to stejny auto , jeste ze mi tam zustal aspon udaj ze jsem vlastnikem toho auta.
no zejtra si zavolam jeste na ckp a zeptam se jestli uz mi neposlali nakej dopis ze nemam pojisteny auto a jestli uz neco odeslali ,tak se muze kooperativa tesit na par milionu pokuty za ten svuj bordel.
likvidator dement na entou vidi na smlouve me jako vlastnika a odlisny auto a je linej zavolat ,kdokoliv z koop je linej a neschopnej vyhledat v systemu flotilu a podle data pocatku smlouvy si zjistit informace ,este jim jak debil pri nahlaseni udalosti rikam ze zadnou skodu fabii nevlastnim co tam maj uvedenou. nikdo proste nezvedne prd.el a tlf a nezavolaj abych se k tomu vyjadril, takze hosankove maj smluvu ,ale za blbost se plati.
nastesti jsou tu dva urady ktery nad nima bdej a to cnb a ckp,takze si je muzou podat v mlionovejch pokutach.
chudak pani, diky dementum z kooperativy dosud nevidela penize za opravu poskozenyho auta. jsem zvedavej jak takovej omyl pani nahradej, smejdi jedni.
defacto je to uplne jedno ze je to flotila, pokud je to smlouva zaslana papirove tak ji stejne nekdo cvaka do systemu, ale kdyz si nekdo bude kupovat novy auto ,ci dovezeny bez RZ tak diky laxnimu pristupu takovejchdle mam.rdu, mu spatne zadaj auto do systemu a mate vymalovano ,uz jim to tam ani nikdo nekontroluje ze maj treba 1 vinkod na 2 smlouvach , driv si to prej hlidali ale ted na to zvysoka kacej. a ani kdyz jim to clovek hlasi ze to maj spatne to auto na smlouve tak je to nezajima a nikdo vam to neopravi
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.