Děkuji za reakci, určitě se bude hodit.
1.
Zaměstnavatelů je více. Takže po prázdninách si vezmu papír o tom kolik jsem si vydělal a dám to původnímu zaměstnavateli, doufám, že mu to nějak vadit nebude. Nene, všechno bylo s růžovým papírem (je hezké jak se tento název ustálil přitom dost jich je růžovejch:-D)
2. Předpokládám, že jde o měsíční hrubou mzdu(?). No ono tak jako tak jsem 5tis. nepřesáhl. Co z toho tedy plyne?
Ještě jsem se chtěl zeptat. Na původním DPČ jsem podepsal růžový papír a začátkem června zrušil smlouvu, asi po týdnu mě z Prahy ze sídla této firmy přišla výzva k podepsání zrušení růžového papíru (prý pokud do 14 dnů se neozvu tak to odešlou bez mého podpisu), tak jsem tam volal, že tam vzhledem k tomu že je pro mně Praha daleko kvůli podpisu nepojedu. Tak paní říkala, že mě to pošle domů a já to podepíšu a pošlu zpět. No ovšem nic nepřišlo, teď jsem se tam nemohl dovolat a paní v práci, kde jsem teď říkala, že ji další růžovej podepsat můžu že by se nemělo zase tak nic stát pokud poslední výplata byla za květen, což byla. Má pravdu? kdyby to první prohlášení paní, nebo pošta někde ztratily? Snažím se to urgovat, ale nějak se tam prostě nemohu dovolat. Mohl by mě v nějaké případě FÚ trestat?
Děkuji za odpověď, moc si toho cením