Kdo z koho? Mbank Mbussines vs. FIO konto

Běžné účty, úvěry, leasing, hypotéky, pohledávky a podobně

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod DrumSession 31. 10. 2012 23:48

Kdo má lepší IB než FIO ? Sp.u., uvery i karty se najdou lepsi, ale ze by i IB ?
...never say never
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 1. 11. 2012 01:16

Hodne lidi mi rikalo, ze pry Rajfka - nikdi jsem nemel, nemohu posoudit.
Z mych 11 bank mi ale Fio vyhovuje nejvice.
Prekvapive dobre je ale i IB GE.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 1. 11. 2012 09:27

PatrikChrz: RB mam od dob eBanky a FIO rozhrani je jednodussi a umoznuje vic prizpusobeni, nez rozhrani RB.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 1. 11. 2012 10:01

S474N píše:RB mam od dob eBanky a FIO rozhrani je jednodussi a umoznuje vic prizpusobeni, nez rozhrani RB.

Uvidíme co nasadí RB v nejbližších týdnech
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod Pet51 5. 1. 2013 20:57

mBank mně před lety vyloučila (vypověděla smlouvu běžného účtu), protože můj manžel (s jiným číslem účtu) prodával na Aukru. Oběma nám napsala, že s námi rozvazuje smlouvu protože používáme běžný účet pro podnikatelské účely, což i v mém případě doložila tím, že mně poslala kopii jeho aukce z Aukra s jeho číslem účtu. Nekecám. Pravda, předcházelo tomu to, že mně někdo zneužil VISA kartu k neautorizované platbě, o čemž jsem banku informovala dříve, než peníze odešly z účtu, ale ona tvrdila, že je odeslat musí kvůli smlouvě s VISA. Potom jsem chtěla vrátit peníze, bance to trvalo déle, než 90 dní, tak jsem se obrátila na Finančního arbitra a následně mně mBank musela peníze vrátit hned včetně asi 8% úroku za 3měs. Tak jsem odešla k FIO a k zahraničním elektronickým platbám používám manželovu kreditku ;-)
Pet51
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 5. 1. 2013 22:39

Pet51: zajimave informace. Takze kdyz jim zacne tect do bot (s financnim arbitrem), tak sami aktivne zacnou vyhledavat, jak by alespon jinak s klientem vyjebali.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Pet51 5. 1. 2013 22:59

No jestli je zbavení se dvou klientů vyjebáním ? Není to spíš trestání učitele učitelem ? :-) Hodně zvláštní mně přišlo to, jak po incidentu se mnou našli manželovu aukci na Aukru. A samozřejmě i to, že kvůli jeho aukci dali výpověď mně...což jsem samozřejmě neřešila, neměla jsem k nim žádné citové ani jiné pouto. Takže za mně FIO, i proto, že mám občas slovenské zákazníky.
Pet51
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 5. 1. 2013 23:17

Pet51: vsak jasne, jim zacalo tect do bot a evidentne hledali sebemensi zaminku. To s tim manzelem mi prijde az trapne. Na druhou stranu, co by clovek ocekaval od bankovni zumpy.

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Karol111 7. 1. 2013 13:34

Skús sa poobzerať aj po stránke http://www.mzdovecentrum.sk/sú tam ozaj užitočné informácie pre podnikateľov
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Karol111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brzdil987 18. 1. 2013 13:34

-- 18. 1. 2013 14:35 --

bigboban píše:Tak jen malý příklad rozdílu mezi soc-bankou a pořádnou bankou:

Fio:

• Otevřu úvodní stránku - kdepak asi máme nějaký kontakt? Aha nikde.
  • Dobře asi budou kontakty pod nějakým odkazem "kontakt". Aha - ale ani takový odkaz tu není!
  • Dobře použiju hledání a najdu kontakty. Sláva je tu i telefon! AHA! Ale oni tam jsou jen (po-pá 9-17h)!!

Opravdu si myslíte že tohle je normální banka?? Co když budu o víkendu nebo v 8 večer řešit zásadní problém s kartou, inet bankingem apod? :roll:

Samozřejmě toto asi nehrozí u "pořádné" banky, asi všichni víme o kterých mluvím - KB, ČS, Rajfka, ČSOB, atd..

A opravdu si nemyslím že u pořádné banky je nutné platit tisíce měsíčně za poplatky.. Myslím že to chce trochu tlačit, vyjednávat.. Pokud má člověk opravdu melouny tak se asi budou snažit..

Samo chápu že někomu taková banka jako FIO stačí, ale opravdu je takový nedodělek vhodný pro podnikání?? :shock:

Resil.jsem s KB ze mi prisly penize na ucet ktere nebyly pro.me. Volal jsem na info linku a nevedeli. sel jsem na pobocku a nevedeli. :/
ve fio jsem resil 2x neuspesnou platbu kartou pres net a vse.mi vysvetlili.. o vikendu pres email poslany z IB. odpovedeli obratem. maj app na mobil a tam jsou vsechny kontakty ! ;)
rocne jsem KB zaplatil 5000 za poplatky a mel jsem mesicne par plateb :/
jedina vyhoda byla ze jsem mel pobocku kousek ted musim o par kilaku dal..
Naposledy upravil brzdil987 dne 18. 1. 2013 17:42, celkově upraveno 1
brzdil987
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 18. 1. 2013 13:41

No a teď zkus ještě tu zbytečnou citaci ze svého příspěvku vymazat...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod brzdil987 18. 1. 2013 14:21

Tomáš Marný píše:No a teď zkus ještě tu zbytečnou citaci ze svého příspěvku vymazat...

az budu na pc.. z mobilu mi to nejde :/
brzdil987
Mírně pokročilý

Předchozí stránka