Poradíte mi prosím ohledně online půjček?

Běžné účty, úvěry, leasing, hypotéky, pohledávky a podobně

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod marketa.sterbova 20. 10. 2015 14:43

Vím, že to sem úplně nepatří, ale pomůžete mi prosím? Kamarádka si půjčovala peníze od této společnosti censored Znáte jí? Je dobrá? Bohužel mám teď finanční problémy a nějaká menší půjčka by se mi hodila :( prosím poraďte mi, mám z toho strach..
Naposledy upravil PatrikChrz dne 20. 10. 2015 14:45, celkově upraveno 1
Důvod: trapný pokus o reklamu
marketa.sterbova
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 20. 10. 2015 14:49

Pominu ten trapný pokus o reklamu. Pokud máš finanční problémy, tak ten nejméně vhodný způsob je řešit je půjčkou.
Pokud už si chceš půjčit, vol banky, jsou nyní tak narvané penězma, že půjčí každému, kde je alespoň trochu šance, že bude schopen splácet. Když už nic jiného, zkus kreditky, je to sice drahý úvěr (kolem 30 % p.a.), ale pořád levnější než různé "rychlé půjčky". Třeba GE mi dala kreditku na počkání, ani jsem nemusel nic dokládat, kromě 2 dokladů totožnosti.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Petrovicak 20. 10. 2015 14:50

Dobrý den,
název společnosti nevidím, je tam "censored" ale z vlastní zkušenosti vám můžu doporučit třeba zaplo, ferratum, je toho mnoho.. a nebo tuhle půjčku, tu jsem měl jako poslední, byla dobrá. Peníze jsem měl hned na účtě.

Mějte se

-- 20. 10. 2015 16:03 --

Proč jste mi to smazal, když jsem chtěl pouze pomoct?

-- 20. 10. 2015 16:31 --

Censored Proč mažete tento odkaz? Vždyť to není žádná reklama :( Jen pomáhám s výběrem online půjčky. Je to rada pro paní Sterbovou.
Naposledy upravil PatrikChrz dne 20. 10. 2015 18:57, celkově upraveno 2
Důvod: Někdo se nepoučí ...
Petrovicak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 20. 10. 2015 18:54

Trapně průhledné, registrace od sebe 5 minut. Tohle odhalí i uživatel bez moderátorských možností. :D
myšpulín
Diskutér