Odesílatel mi z Londýna poslal doporučený dopis (International Signed) přes klasickou poštu (Royal Mail). Jejich služba sledování zásilek (Track and Trace) hlásí, že zásilka mi byla doručena 12. května.
Latest update: Delivered
Your item, posted on 28/04/17 with reference RZ.........GB was delivered in CZECH REPUBLIC on
12/05/17.
Thank you for using our International Signed service.
Ptal jsem se na své poště, kde v počítači žádné dopisy z ciziny pro mě nemají. Ptal jsem se vedoucí, jak mohu dopis reklamovat a sdělila mi, že bych musel znát české podací číslo, které ovšem neznám. Při odeslání britská pošta označí zásilku svým podacím číslem a na celní poště Praha 5 pak na zásilku nalepí české podací číslo. Toto české podací číslo pochopitelně odesílatel nezná, jenže česká pošta zase nezná britské podací číslo. Ptal jsem se, zda se mám obrátit na tu celní poštu, ale podle vedoucí pobočky prý není šance zjistit, co se s dopisem stalo, když neznám české podací číslo (!???).
Obrátil jsem se na odesílatele, zda může zísilku reklamovat u britské pošty, případně zjistit, kdo podepsal převzetí.
Zatelefonovat se tam nedá, mají jenom webový formulář. Chodí mi od automatu dementní rady, typu "Pokud byla zásilka odeslána na domácí adresu, obraťte se na členy své domácnosti a zeptejte se jich, zda někdo převzal vaši zásilku". "Pokud byla zásilka odeslána na pracovní adresu, zeptejte se svých kolegů, zda někdo ve vašem zastoupení zásilku převzal."
Jediné, co znám, je britské podací číslo (reference number). S ním ale na území ČR pravděpodobně nic nevyreklamuju. Od odesílatele se už také nejspíš nic dalšího nedozvím.
Máte někdo zkušenosti, jak tyto situace s nedoručenou mezinárodní poštou řešit? Děkuji.