Dovolená na léto

Praktické informace pro dovolenou v jakémkoli ročním období. Jezdíte autem, autobusem nebo letecky? Tipy pro volný čas

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Roman1989 29. 10. 2024 20:03

ke které kartě?
Mám dost debetek a 4KK. Ale na auto tam myslím není nic. Jen ta pojistka proti blbosti a cestovní pojisteni u CSOB Premium, to mám.
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 29. 10. 2024 20:23

Roman1989 píše:gps: kamarád mi řekl ať si stáhnu offline mapy.cz do mobilu, a pak prý at jen zapnu v Polsku data pro spojení vozidla s GPS, a že to bude žrát méně dat, než klasické online mapy. Nevím koli můžu tak za ten týden využít dat? Milošových 50GB urcite bude stacit ne?
A co ten Waze? Vim ze vsichni v okoli to pouzivaji na silnicích.

Doporučuji raději použít Waze než Mapy.cz. S Waze jezdím pravidelně a často (měsíčně cca. 3000km) a spotřebuje mi maximálně 500MB/měsíc.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod yndezit 29. 10. 2024 20:33

Je lepší nespoléhat na datové připojení. Nebude signál, nebo problém v roamingu, a byl by nahraný.
Mapy.cz už ale budou mít jen jednu zemi zdarma.
Naštěstí jsou tu stále alternativy zdarma: Maps.me, MagicMaps, AmiGo, i ty Google maps umožňují stáhnout oblast zájmu do telefonu.
yndezit
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 29. 10. 2024 22:22

Roman1989 píše:ke které kartě?
Mám dost debetek a 4KK. Ale na auto tam myslím není nic. Jen ta pojistka proti blbosti a cestovní pojisteni u CSOB Premium, to mám.

Třeba KB něco má. My to tedy využili na jízdní kolo, ale mělo by to být i na auto.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránka