Chtěl bych s rodinou (2+1) vyzkoušet nějaké termální lázně na pár dní (cca 4-5 dní) v Maďarsku nebo na Slovensku. Nikdy jsem tam ale nebyl, nemám žádnou zkušenost - kam jet, kde je to dobré, nějaká recenze, apod. Hodně lidí to chválí, to ano...Zda tam jet přes CK či agenturu nebo jak se říká tzv. "na blind". Aby to bylo vhodné pro dospělé i pro děti s léčebným účinkem termální vody, tobogán pro dítě a určitě by byl vhodný celoroční provoz - mám na mysli otevřené venkovní bazény po celý den včetně večera. Např. v některých termálních lázních v Maďarsku jsem viděl otevřené venkovní bazény jen do konce října a pak až od jara...Jako léčivé termály mě zaujaly Podhájska, kde píší, že jejich voda je srovnatelná s vodou Mrtvého moře. No, těžko říct...Možná existuje i něco v Piešťanech, nevím...
Termín takový konec listopadu, s vlastní dopravou, uvítal bych nějaký tip v rámci "last minut" či akce. U té Podhájské je to ubytování jako by mimo termálního koupaliště. Kdyby to bylo všechno pohromadě včetně stravy, asi by to bylo lepší...I když na žádnou "cenovou raketu" to nevidím
Díky