Tak já můžu recenzovat Termální lázně Oravice.
Jelikož pocházím z této části Slovenska, tak při cestách za příbuznými se většinou chodíme sem vykoupat. Je třeba podotknout, že to je malá vesnice v Tartrách, takže nějaký život večer nečekej. Jsou v horách, tak se počítá s turistikou, což ty s achilovkou asi dávat nebudeš. S lázněma spokojenost, parádní relax. Problém bude možná dělat dítě, je tam jeden tobogán a bazén s vlnobitím. Pro tebe tam bude parádní relax, bublinky, trysky, s jídlem problém nikdo u nás neměl. Mají dva bazény, jeden s průzračnou vodou a druhou přírodní kalnou (teď mě viděsila fotogalerie, kde mají v obou průzračnou). Oba bazény jsou indoor-outdoor, dá se projít bazénem zevnitř ven a zpátky bez vylézání na zimu.
Co by kamenem dohodil je od lázní ubytování cca 50 - 100 metrů (mám blbej odhad ) To recenzovat nemůžu, protože jsme vždy byli u příbuzných, podle fotek to vypadá na vkusně zařízené pokoje.
Skladba hostů podle značek na parkovišti, mrtě Poláků, pak Češi a sem tam nějací Němci a Rakušáci.
Rozhodně se mi to líbilo víc, než v Podhájské, kde jsem měl pocit, že bazén je plný důchodců, co si přišli léčit svoji lupénku