Jacqueline34 píše:Zvažujete příchod do Austrálie?
Australie pousti turisty? Jsem mel za to ze je to uzavrene, kdyz jsem teda nejaky mesic zpet hledal tak bylo ze neprijma, stejne jako Iran.
A hlavne ted skutecnost, jak je to s testama, jestli je realne chteji videt na trase a nekde pri prestupu
Nedavno co jsem videl tak treba Madarsko zakaz. Tudiz kdyz casto jsem mel let z Madarska, Vidne, Madridu - byl by to asi problem s prepravou kdyz do dane destinace za A - nelita to primo nebo za B - je to zase predrazene.
Takze strach neni z nemoci, ale spis z toho ze nakoupim za prachy cestu a budu s letenkou leda sedet u televize nebot me reknou ze to nejede / neleti
Treba ukazkove do Bogoty:
Praha - Viden busem tehdy, pak letadlo - Holandsko, z Holandska teprve letadlo smer Bogota.
Dal nekde podminka dnes, nevim jak hodne to kontroluji ale treba Chorvatsko melo ze musi tam mit clovek ubytovani To jde sice booknout a zrusit, ale jsou mista kde skutecne telefonuji do hostelu a v dobe covid je ted otazka jak to kde resi / neresi
-- 5. 2. 2021 09:59 --
xls píše:Jo, minulý rok super. 4 měsíce prázdná thajská pláž, to už nezažiju. Věřím tomu, že to i letos bude nadstandardní - ještě dost strachu a omezení, většina lidí zůstane doma.
To zni hezky, ale zase jak hodne to tam je zavrene ty mista? Hezke ze nekde dojedu, ale pokud tam vse zavreno, na hubu hadr tak v tom vedru me driv klepne zvlast v takovem Bangkoku cestou
By me docela zajmalo jak to tam ted je