slevové kódy Flixbus

Praktické informace pro dovolenou v jakémkoli ročním období. Jezdíte autem, autobusem nebo letecky? Tipy pro volný čas

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Persbrandt 10. 10. 2023 02:13

Zjišťuju, jaké se nabízejí nejvýhodnější slevové kupóny na cestování s Flixbusem. Koukám, že Flixbus nyní nabízí voucher na slevu 20% pro nové zákazníky, což jsem zatím zaregistroval jako nejvyšší slevu. Nevíte, jestli se ta sleva dá použít i opakovaně?
Je mi jasné, že tato sleva je vázána vždy na nový mail a novou SIM kartu, kam ten kód musí přijít, s tím počítám, ale je vázána i na jméno zákazníka, které mám uvedeno ve svém účtu v aplikaci Flixbus? Jinak řečeno, abych ji využil víckrát, musel bych cestovat prakticky pod vymyšlenými jmény? díky
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 10. 10. 2023 09:42

Pokud se nově zaregistruješ s jiným e-mailem a jiným telefonním číslem, tak stejné jméno nevadí. Že je v ČR spousta obyvatel se stejným jménem i příjmením, to je přece úplně běžná věc :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Persbrandt 10. 10. 2023 10:59

jasně, myslel jsem, jestli to půjde i bez té nové registrace, prostě si jen vygenerovat kód a objednávat jízdenky stále ve stejné appce...

-- 10. 10. 2023 12:11 --

myšleno, že bych si u nich nechal stejný mail, na který mi od nich chodí jízdenky, stejné mobilní číslo, na které mi chodí upozornění na odjezd autobusu, jen bych ten nový mail a novou simku použil k vygenerování toho slevoveho kódu...
budu to muset vyzkoušet.
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Persbrandt 11. 10. 2023 19:20

edit: tak při zkoušce nanečisto ta moje stávající aplikace Flixbus bere tu "uvítací" slevu 20% bez problému i podruhé a započítává ji do ceny (samozřejmě nově vygenerovaný kód, nikoli již použitý), ale "nanečisto" to nemůžu vyzkoušet na 100%, nevím jestli třeba něco nezahapruje při samotné platbě...pokud vyzkouším, tak napíšu.
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Persbrandt 4. 5. 2024 20:06

nevíte, ta sleva 20% na první jízdu z flixbusem už nefunguje? nikde na webu flixbusu ji už nevidím, na některých webových stránkach s kupóny je uvedena, ale ten kód není nikdy platný.
nemá náhodou někdo volný slevový kód teďka na květen, který nevyužije (třeba od operátora apod.)? kdyžtak prosím do SZ, díky
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 4. 5. 2024 20:32

RB jednu dobu mivala kupon, ale uz mam smazano a vypovezeno.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod fijosh 4. 5. 2024 21:16

Našel jsem kupon na 10% slevu, poslal jsem SZ.
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Persbrandt 5. 5. 2024 14:17

Octavia: Jo jo, já jsem taky před časem měl slevový kupon v appce moje O2, když jsem ho nepotřeboval, teďka tam ale zrovna bohužel žádný nevidím..
Persbrandt
Mírně pokročilý