Jde o myšlení !

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Jack111 píše:Ninaa píše:redhaven píše:Nikdy nepochopim ty myslitele,....
To nejsou "myslitelé" ale ryzí praktici.
Redhaven bude asi deda nebo luddita. Ja jsem treba u zive pokladni v potravinach byl naposledy asi v lete (samozrejme mimo minimarkety a nejakych der na vesnici). Nakup z domova zajisti velky nakupy a pro tech 5 obcasnych polozek je samoobsluzna kasa skvela.
Delitzsch píše:Skener je dobrý, že si člověk už v prodejně ukládá nákup do tašky, což zrychlí čas. A pak třeba u nás v Globusu jsou pokladny scan&go nejrychleji průchozí. Navíc se mi nelíbí, jak pokladní zachází se zbožím, otloukají ovoce, třepou jogurty atd. Ale teď si necháme nákupy domu vozit a v obchodech kupujeme jenom drobnosti. To je úplně nejlepší...
Ninaa píše:redhaven píše:Nikdy nepochopim ty myslitele,....
To nejsou "myslitelé" ale ryzí praktici. Je to rychlejší. Technologie nezastavíš, tak proč nepoužívat něco, co je ve finále rychlejší (vkládáme rovnou do připravených tašek nebo přepravek) než vkládání zboží do košíku, pak vyndavání zboží z košíku na pokladní pás, následně skládání zboží z pokladního pásu do tašek nebo překládání z košíku do přepravek v kufru auta.
ROlda78 píše:já myslel, že asketický je o odříkání si.. a zatím si taky všichni plní pupky (někteří ještě skoro zadarmo)
PatrikChrz píše:Dnes snídaně v Bille za 90 haléřů. Uplatněna poukázka "zákaznická garance" (za čekání ve frontě) a ihned vyzvednuta jiná.
-- 9. 12. 2019 07:50 --
...a ano, štve mě ta platba 16,40 kartou, bohužel jsem u sebe neměl ani vindru hotovosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků