joe: otázka je, proč to mám platit?
-- 2. 12. 2013 12:46 --
joe: otázka je, proč to mám platit? když to nevyužívám???
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
evíkzmercedesa píše:joe: otázka je, proč to mám platit?
evíkzmercedesa píše:mě by zase zajímalo, v našem městě v lednu se platí popelnice-za svoz komunálního odpadu. A v čem je problém....že my jsme 4členná rodina a počítají na obci ještě poplatek k tomu odpadu na hlavu asi 90korun jako poplatek na sběrný dvůr, i když ho vůbec nevyužívám, nic tam nedávám...To za 4 člennou rodinu dělá za popelnici asi 1300, korun plus 4krát 90kč-dohromady: 1690,-korun. Přijde mi to nefér....prostě platit za něco, co nevyužívám...![]()
evíkzmercedesa píše:filipe já se na čt dívám,smůla, že?
Noxik píše:Pry 2/3 penez jdou stejne z rozpoctu, zbytek je jizdne.
evíkzmercedesa píše:mě by zase zajímalo, v našem městě v lednu se platí popelnice-za svoz komunálního odpadu. A v čem je problém....že my jsme 4členná rodina a počítají na obci ještě poplatek k tomu odpadu na hlavu asi 90korun jako poplatek na sběrný dvůr, i když ho vůbec nevyužívám, nic tam nedávám...To za 4 člennou rodinu dělá za popelnici asi 1300, korun plus 4krát 90kč-dohromady: 1690,-korun. Přijde mi to nefér....prostě platit za něco, co nevyužívám...![]()
Noxik píše:Joezbrna: Docela by me zajimalo, jak by v CR fungovala MHD placena kompletne z rozpoctu mesta.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků